Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skilller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Magery, Meditation, Evaluating Intel, Anatomy, Healing, Poisoning, Fencing, Tactics..

Anatomy, Evaluating Intel, Meditation ve Tactics'i 80.0 yaparsın.. Boylelikle 8 skill sahibi olursun..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Paso Mage = Mage , Eva , 40 Medi , Poi , 80 Anatomy , 80 Healing , taming , a.lore
Paso Warior = Fenc , Tactic , Parry , Heal , Antomy , Sw , Alchemy

WarLock = Mage , Eva , 40 Medi , Poi , Fenc , Tactic , 80 - 80 Heal anatomy[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00
Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa
Mesaj tarihi:
said:
Justin, 27 Mayıs 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
runuo için tabi bu üstteki arkadaşın yazığı skiller :)
ayrıca eva tct anatomy falan 80 olursa kötü olur
hadi oldu diyelim statleri ne yapacan?

Str:90
Dex:90
Int:45[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Str:90
Dex:90
Int:45

Rel Sanct, Uss Sanct, Flam Sanct, In Jux Sanct =

Str:110
Dex:110
Int:65

Buyur gelde devir beni..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Ben RunUO'da demiyorum sphere.55_i'de diyorum..

Sphere tabanlı her serverda, alayına...

Buyur gelde devir..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Bu sekilde beni devir ultimayı bırakıcam!

Bazı elemanlar speed gibi illegal programlar kulanarak beni devirmeye calısıyor..

Isin icince speed yoksa herturlu kapısırım..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Paticik Guardian Team Demek İstiyorum Sizlere
:tebrikz: P.G.T. :tebrikz:[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00
Mesaj tarihi:
Agility = Ex Uss --> Freezetime 0,5 sn.
Tekrar dene istersen..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
Komedi ya topige sole bi goz attim ''ben keseriim çuff ben bi vuruom 200 hp gidiyo yaaaa sen bisi yapmassin ben supermanim hokus pokus yaparsam bi gorurusun gel bakim kesim '' bole seymi olur ya bebelik yapiyorsunuz veya uodan bisi anlamiyorsunuz ![signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Mesaj tarihi:
Falla ben sadece adama yardımcı olmak istedim, konutu saptıranlara soracaksın..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Mesaj tarihi:
konuyu saptirmiyim dedim ama zaten sapmıs ya ladysementa ımzanın gozunu cıkarmıssın. bı ana bacı saymadıgın kalmıs. :D[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ®

Konu ile ilgili link.
-coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p

Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki:
neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe

Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Simdi Konuya Laf Et Vs Seylere laf et ama imzama laf etme yalan degil kardesim Codersen Bast Tusa Ogrenciysen Bak Kitaba , Askısan Vur Yada Vurma Banane Ya :)[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00
  • Yeni Oluştur...