Astral Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sinema izlenen bir şey değil. tüketilemiyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Astral said: kendim. bunalımını da al git :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Para ve yerine gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Kinkaudonau said: Şu sıralar boş DVDden başka birşey tüketmiyorum dersem yeridir Yaz yaz bitmiyor. Taşınabilir hdd'lerde f/p daha kötü gibi gözüksede arşiv yapanlar için daha güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kendimi aştım kitap tükettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Rock said: Kinkaudonau said: Şu sıralar boş DVDden başka birşey tüketmiyorum dersem yeridir Yaz yaz bitmiyor. Taşınabilir hdd'lerde f/p daha kötü gibi gözüksede arşiv yapanlar için daha güvenli. Gerçi ekonomi olarak yada zamandan kazanmak için USB HDD almak daha iyi olsa da ola ki USB HDD gümlerse o acıyla yaşayabileceğimi sanmıyorum Makineye 1 TB ek HDD takasım vardı , aynı ay Rusya'da mühendis bir arkadaşın daha yeni aldığı 1 TBının gümlediğini duyunca caydım. Zaten abartısız her ay 1-2 arkadaşımdan HDDının gümlediğini duyarım. Açıkçası haliyle de HDDde arşiv yapmayı gözüm yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 işte bunları tüketirken iyi de, çikarirken sorun oluyor hep. ondan azalttım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sinema + whooper olsa mükemmel bir şık olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar