Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kımız katarsan olur ama. sütlü kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Lyvanna_Dolores said: gel bide izmir kızlarağasında iç. fikrin değişir. Overseer said: ahahahahah nooldu lan kötü bişey mi söledi? DÖVİM Mİ LAN HAA? DÖVİİM Mİ?! bu arada cinslik bende ya çaktırmayın, içki de içemiyorum sdf. şarap falan içerken kusacak gibi oluyorum tadı yüzünden dsafdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 of abi o dediği varyaaaaaağ. hiiiiy. aheauhea. ya "gel bir de xx yerinde xx eylemini yap" tümcesinin hoşluğundan güldüm vallahi. yok art niyet.bence git iç abi hem ismi de egzantrik. sonradan lafı geçer "of kızlarağasında kahve içtim, ben ömrü hayatımda böylesini tatmadım" falan da diyebilirsin hem. aslında içmeden de diyebilirsin. madem biliyoz iyi yaptıklarını ne de olsa anlaşılmaz. iyiymiş ben kullanıyım bunu. kızlarağası hmm. oradan da bornovaya geçiceksin bir mezgit ve rakı falan. gün batımını izliyceksin abi. ben böyle bir keyf bilmiyorum. var mı bornovada mezgit rakı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cado said: Ardeth said: yok evet nescafe içmenizi yasaklıyorum bundan sonra tadı kuş boku gibi lan hala nasıl "ımm nefis kokuyo tadı da süper" temalı reklamlar yapıyolar utanmadankuş boku yedinmi ki? nescafe içtim ya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Masquerade said: Ardeth said: çay>türk kahvesi>filtre kahve>nescafe=kuşboku frappe=türk kahvesi>filtre kahve>çay denklem ne olursa olsun hepsi>nescafe=kuş boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 abi kuş boku mu yedin de mi karşılaştırmadan bu kadar eminsin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 zamanında beyaz showda konuklara helyum gazı verirken mustafa topaloğlu çıkıp, "o verdiği kuş boku ben gençken sesi açsın diye yiyor dum" demişti. ardethin de geçmişinde solistlik denemeleri olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hahahshdhasdasd kuşboku ne ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 her sabah çayıma bi tutam katıyorum zinde tutuyor(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 az once ictim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 sabahcısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 şu üstteki postu ilk defa alt + s atarak yolladım. haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar