Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 öyle işte... daldık bakalım gut wit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Kolay gele... zevkli bir oyundur ama şimdiden tavsiyeni vereyim kimseden mandrake ve ya eşya yardımı alma oyunun cıvığı çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battal_Gazi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Tiryakisi olacaksın kardeşim yeni bir günde ilk yapacağın iş dragon court oynamak olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Battal_Gazi, 24 April 2003 12:30 tarihinde demiş ki: Tiryakisi olacaksın kardeşim yeni bir günde ilk yapacağın iş dragon court oynamak olacaktır. [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: karpuz, 24 April 2003 10:32 tarihinde demiş ki: Kolay gele... zevkli bir oyundur ama şimdiden tavsiyeni vereyim kimseden mandrake ve ya eşya yardımı alma oyunun cıvığı çıkıyo Evet ben aldım ve bitti oyun hayatım[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hep kendi çabamla oynadım ve bak hiç sıkılmadım Süperim yaw[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 kendi yağıyla kavrulanlardan olduğum için o konuda sıkıntım olmaz :) uo oynarken de ilk açtığım karakter "banka dilencisi" değil crafter olurdu 8-) [Bu mesaj Sufi tarafından 25 April 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar