OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evdeki eski Bilgisayarima az once format attim xp yukledim fakat cd lerini bulamiyorum internete de baglanamiyorum icinde hic bi surucu yuklu degil anladigim kadariyla ne yapmam lazim ne oneririsinz ? Ana kart asus a8n-e ekran kartı x1650iceq pro 512 amd athlon 64 3500+ işlemci 2gb ram 7200rpm lik seagate 160gb hd acilnden yardim ederseniz cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 İnternete bağlı bir bilgisayardan Everest Home Edition gibi bir analiz programı indir ve bahsettiğin bilgisayarda çalıştır. Parçaların tam modellerini bir yere yaz. Sonra yine internete bağlı bir bilgisayardan tüm gerekli sürücüleri indirip bahsettiğin bilgisayara kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 tesekkur ederim indirmeye basladim acaba bu islemleri usb ile yapabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sanirim once ana kartin surucusunu yuklemem gerek 400kb lik dosyalar fakat .bin formatinda winzip yapiyorum interneti olan bilgisyarda otekine goturdugumde dosya formatini tanimiyor ne yapmam gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Diğer bilgisayara winrar ya da winzip kurman gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 denedim olmadi ama o sirada aslidna format atmadigimi turkce xp yukledigimi farkettim sadece virus vs sorunum gitti yeni masaustu geldi ama format atamadim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 format atmadın ve xp yükledin? işletim sisteminin üzerine mi yükledin yani tekrardan? bence sıfırdan format at sen. driverler da yüklenmemiş ne de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 evet simdi tekrar format aticam ama hala surucu sorunum olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 olmaz merak etme. asus için nvdianın sitesin git. ordan indir driveri. nforce4 ultra amd seçeceksin. aynısı bende var ondan biliyorum. ses driverı cıkmıyor icinden bildigim kadarıyla onu da everest ile öğrenip (ac97 olması lazım) baska bi yerden indirmen gerekebilir. ekran kartı için de atinin sayfasına gideceksin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar