Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Kablo bildigimiz telefon kablosu. PC'yi ust kata tasidim ve daha oncede basima gelen bir sorunla karsilatim. Splitere telefon ve adsl kablolarini takinca telefonda nette calismiyor. Kablolarda bir degisiklik yok ve hepsininde saglam olduguna eminim. Simdi alt katta calisirken ust kata ayni kabloyu uzatinca ve telefonla beraber takili olunca ikiside calismiyor. Birinden birini cikartirsam digeri sorunsuz calisiyor. Paralel telfon diyen cikmadan soyleyeyim evde yok paralel telefon. Bunun disinda dedigim gibi daha oncede ayni problemi yine makinenin yerini degistirdigimde yasamistim ama tak cikar yaparken duzelmisti. Bu sefer o yontem ise yaramadi. Simdi baska kablo deneyecegim ama sorunun bunla alakali oldugunu sanmiyorum. Varmi buna bir sebep dusunen? Belki kablo bir yerde ezildi ve temas etmemesi gereken kablolar birbirine temas ederek kisadevre tarzi birsey yapiyordur ama oyle olsa ayri ayri takincada calismazdi aletler. Internetsiz kalmamak icin yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 başka splitter dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Su an erisimimde yok yarina ancak, birde hazir acmisken power in fani yari$ arabasi gibi ses cikartiyo arada gaz veriyo falan ucup gidecek diye korkmaya basladim. PC ye nezaman elimi atsam bi sorun cikartiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kabloların biri rj11 e ters çakılmış olabilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yok eskı kablolarımı kullanıyorudum ama zaten sorun bendne kaynaklı degılmıs sabah geldıler ne kadar kablo varsa degıstırdıler sokagın. Şimdi asıl sorun powerin fanı çok fazla ses çıkarıyor. Powerın fanını temizlemek soruna çözüm olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Uzun süredir kullanıyorsan temizlik mutlaka verim arttıracaktır. Verim artınca daha az sürtünme ile daha az çalışması yeterli olur herhalde. Dene bi; klavyenin üstünde elim yanıyodu neredeyse eskiden de laptopun fanını temizlediğimde çok toparlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 fan temizleme işini en pratik ve etkili nasıl yapabilirim? kompresör diyorlar genelde, ille de onunla oluyorsa nerden bulurum onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bu işe etkili kompresör nerden bulunur hiçbir fikrim yok. Laptop için cihaz kapalıyken fanın çalışma yönünün tersinden üfleyince fışkırıyordu tozlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar