Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Şimdi ben yeni bilgisayara wowu yükledim 3.0.1 den 3.1 e patch yapcam şimdi içinde butun patchler yapılmış bir pc den hangi dosyaları almam lazım benim hiç sorunsuz direk patch olması için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 3.0.8 3.0.9 3.1 diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir sen hepsini al bence sonra silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hayır hani patch.mpq fln gibi dosyalar var onlarıda almama gerek varmı http://img21.imageshack.us/my.php?image=sdfsdfdsn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bnm de bir sorun olustu su an, 3.1.0 dan 3.1.1 e yukseltirken yuzde 70 te kapaniyor client nedendir, vista 64 bit kullaniyorum onla alakali olabilir mi, daha once hic boyle bi sorun olmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 patchler hangi klasöt altında acaba? oyunu c/p ile yüklemiştim de yedekleyeyim dedim bi patchleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traitor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://www.wowwiki.com/patch_mirrors Bu adresten alternatiflerle birlikte, takip etmen ve yuklemen gereken patch linklerini edinebilirsin. Ayrica WoW calisan bir bilgisayardan sadece patchleri almak yerine, komple WoW klasorunu kopyalayarak da calistirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 e mantıken zaten komple kopyalasakta olur :D ama external hddde az yer kaldığı için sadece patchleri yedeklemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 -patch leri alacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben de yeniden kurdum, 3.08'den 3.2 ye yükselten 1.6 gblık bir patch var wowwiki de 3.x.x dan -> 3.2 ye diye geçiyor olması lazım adı. sonra da 3.2 -> 3.3'e 700mb bir patch var. (galiba sonra da bir 7mb bişi çekti gibi tam hatırlamıyorum) çekecek-yedekleyeceksen bunlar yeterli şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar