Sacros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Merhaba Arkadaşlar , Benim yakın arkadaşım ve çalışma arkadaşım EDA YILDIZ'a geçtiğimiz hafta içinde lösemi teşhisi konmuştur. Tedavisi ASM'de bugün itibariyle başlayacaktır. Ancak sıklıkla trombosit ve taze kan nakline ihtiyaç duyacağı söylendi. Arkadaşımızın zor bulunan B grubu Rh(-) negatif grubu kana ve Trombosit takviyesi için AB ve B grubu (negatif, pozitif farketmiyor) kana ihtiyaç duyulmaktadır. Asıl zorluğumuz , bir vericiden bir daha 3 ay sonra kan alınabilmektedir. Bu durumda sadece yakınlarının yeterli olmayacağı anlaşılmıştır. Bunun için acil durumlarda arayabileceğimiz bir gönüllü KAN donör listesi oluşturmaya çalışıyoruz. Aranan özelliklere uygun gönüllü arkadaşlarım aşağıdaki irtibat bilgilerini kullanarak isimlerini yazdırabilir ya da direk bana da ulaşabilirler. Yardımlarınızı bekliyor, ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Saygılarımla , Esra ÇAĞLAYAN İRTİBAT BİLGİLERİ: HASTA YAKINI : Reha Keseroğlu : cep : 0 532 275 17 44 email : [email protected] İnsan Kaynakları'nda Donör Listesi Oluşturan Arkadaşımız : Mehmet Emrah Bozkurt: tel: 0262 677 88 13 cep: 0532 254 64 80 [email protected]
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hangi ASM'de olduğu belli mi? Tam hastanenin yeri. Yakındaysa katılırım listeye de. Ulaşımım zor çünkü benim
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur.. Maalesef kan grubum a rh(-) :(
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Geçmiş olsun. Sticky yaptım bir süreliğine.
Öne çıkan mesajlar