Jaruza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bu orderın gelmesi o kadar da ezici bir üstünlük sağlamayacak çünkü karşıda gerçekten güçlü bir destro var.En azından biraz da olsa dengeleneceğini düşünüyorum ki bu da serverı çok eğlenceli kılacak :D
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yok eskisi gibi olacagını bende sanmıyorum zatende olmasın öle de artık bizde sehre falan gidebilelim yani:) en önemliside land of the dead ile gelecek yeni topraklara veya dungeonlara gidebilmenin yolu rvr den geciyor. önemli olan o:)
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sardius said: evet bende warhammer alliance da o listeye bakıyordum:) görünüşe göre gelen destro yok k8p ye 7 guild var ordera gelen. güzel güzel çok güzel:) sizin için ne kadar sevindiriciyse bizim içinde o kadar sevindirici bir gelişme oldu bu. ha isterdik ki az da olsa dest'te gelsin ama ne yapalım :D günler ilerledikçe farkını hissedeceğiz.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bu arada bendekide ne sansızlıktır yahu. dragonwake de order araken etrafta yanlız basıma çetenize denk geldim pffff:)
Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ya bırakın order üstün olsun .Böylelikle destroda öğrenir oynamayı.Geçen haftasonu fitil olmakla geçti noob destrolar yüzünden(:D
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Gelicek destro dağanık olcaksa gelmesin zaten biz yeterince dağanığız dahada dağalmaya gerek yok order ın güçlenmesi serverdaki rakabet ortamını arttırcak buda server ı zevkli ve çekici hale getirir :)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aylardır ilk defa dün caledor ve cw yüzü gördük:) evet ciddi bir order geldi arkadaslar. dün order zergini görünce tamam bu iş dedik:) şu an ısınma turları bunlar:P perşembe günü bir toplantı var yeni gelen alliance ile eski allianceın birleşmesi konusunda. eger birleşme olursa daha iyi organize olunacak:)
BaybarsMert Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yaw bu destruction senaryolarda dağılmış durumda t4 te durum nedir bilmiyorum ama yeni gelen guildlerle beraber k8p eski order ez durumuna dönecek sanırım senaryolarda order keeplerde order vs.arkadaşla yeni başladık bu serverda ama girdiğimiz 10 senaryonun 9 unu kaybedince dest olarak yeniden bi sorgulama içine girdim:)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tamam şimdi orderlar ezicek. bikaç kere icye girilir. destler invader setlerini farmlar. destlere migrate açılır. orderlar ezilir. altdorfa girilir. orderlar invader setlerini farmlar. bu hikayede burda bitmez.
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Arkadaşlar muabet güzel ama içinde bulunduğunuz konu Guild ile ilgili daha fazla uzatmaya gerek yok bence bitmez bu muabet çünkü :)
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Yahu Sardius bizi ne ilgilendirir eski yeni allaincin konusmasi ne gereksiz seyler yaziyorsun arkadasim birak artik bunlari. Gercekten guzel oldu orderin kalabalik olmasi ama ne kotudur ki basarisiz oldular ilk gun IC denemesinde, umarim ilerde daha iyi olurda bizde girer biraz defans yapariz.Uzun zamandir caledorda takilamamistik sagolun order :P
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 e ben işte o basarısız olmamızın sebebini anlattım aslında. koordine olamadıgımızdan ve alliance birleşmesiyle onuda aşıcagımızdan ama sen mesajın özünü anlamamışsın:P neyse daha bişi yazmıyorum o vakit. fena mı bilgilendirim dedim işte:) ne haliniz varsa görün:P
Tasy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 selamlar bende yeni başlamayı düşünüyorum. Hangi class açsam? bana yardımcı olurmusunuz
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Tasy said: selamlar bende yeni başlamayı düşünüyorum. Hangi class açsam? bana yardımcı olurmusunuz Zealot - Shaman - Magus bu 3 class'a yoğun ihtiyaç duyuyoruz bu charlardan birine yönelebilirsin
Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ben yokken takıldınız tabe resmen %50 guild xp de yoktum be abi.
Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Neyse LV ye scroll çekeriz artık :p
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 chestini dusurdum ama hala doombull yok:(
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Tandagh said: Ben yokken takıldınız tabe resmen %50 guild xp de yoktum be abi. tam bir leecher oldun ha bilge:) gorakta ölü taklidi yapman ustune is seyahatine gittim diyip guildin lvl atlamasina katkida bulunmaman.int potionlari yaramamis sana:)
Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Nokta gönderdi potu maille acaip zeki bir orc oldum artık :p
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ahah o potu direk imha ettim :)zeka senin neyine pis orc!!.)
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Evet Arkadaşlar büyük bir hizla büyüyen guild'imizde artık biraz daha seçici olma durumunda kalıyoruz.Mele Dps arkadaşlarımızı denge gereğince şuanda üzülerek aramıza alamıyoruz.... Guild lvl ımız 36 ya yaklaştı kısa süre sonra hızlı bineklerle bizi izlicek olan diğer arkadaşlardan şimdiden özür dileriz darısı onlarında başına B)- Aramıza yeni katılmayı düşünen arkadaşlar lütfen hangi charlara ihtiyaç olduğunu öğrendikten sonra açsınlar...
Öne çıkan mesajlar