Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria Legion - Karak Norn - Destruction

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sardius said:
evet aynen öle oldu:) diger parcalar hosuma gidiyor ama helmlerin tüyler olayı bitiriyor:)

Helm cıkartmış halini gördüm sardi ve sözümü geri aldım o tüylerini hep tak sen kafana. :D kel halinle hepten çekilmez oluyorsun... :D
Mesaj tarihi:
sardius said:
kel kafama kurban ol sen. öyle karizmatik bi adam gördün mü hiç??

hem kel olmanın stratejik bi sebebi var. combatta sacımdan tutmasınlar diye?:)

eskıden sardi nerde die arardık şimdi uzaktan parlayan bi kel gordum mu aha sardi diyorum direk :) Kal böle sen :)
Mesaj tarihi:
sardius said:

karizma mı? kissmebaby'i tam göremedin sanırım. tüylü helm'i de yok. hem bazı diğer tank arkadaşlarımızda olmayan bir shieldi de var. :D

ha bak onu düşünmedim kacarken hızlı koşmanı da sağlar. aerodinamik açıdan avantaj. :D
Mesaj tarihi:
bakariz said:
sardius said:

eskıden sardi nerde die arardık şimdi uzaktan parlayan bi kel gordum mu aha sardi diyorum direk :) Kal böle sen :)

Aman beyler sizsiz olun sakın görünüşüne laf etmeyin çok hassastır bu konuda her hafta 5 kere renk değiştiren tek tanktır kendisi şşşş :)
Mesaj tarihi:
FatihTheOasis said:
bakariz said:
sardius said:

Aman beyler sizsiz olun sakın görünüşüne laf etmeyin çok hassastır bu konuda her hafta 5 kere renk değiştiren tek tanktır kendisi şşşş :)

ne renki degistirmişim? la aylardır siyah giyordum gecende mavi yaptım baska?? atarken bari abartma katsayısını mantıklı sınırlarda tut be adam:P
Mesaj tarihi:
sardius said:
FatihTheOasis said:
bakariz said:
sardius said:

ne renki degistirmişim? la aylardır siyah giyordum gecende mavi yaptım baska?? atarken bari abartma katsayısını mantıklı sınırlarda tut be adam:P

Napim hacı kıskanıyorum tipime bakbi keşke şekil olsada boyasak üstümüzü başımızı. Hep bi paloya gider gibi giyinmeler göğüs açık altın kolye falan olcak işler değil :)
Mesaj tarihi:
burloktan güclü bi order alliancının gelecegi haberini aldık. hadi bakalım umarım bişiler degişir:P bu arada bizde allianceımızı yeniledik. kortez yeni gelecek alliance ile görüşmüş bizde 6 guildlik allianceımızı aktif olmayan guildleri eleyerek yenidek kurduk. yeni gelecek alliance ile birleşilecek sanırım:)

yeni gelecek guldler arasında precept diye bi guild var lotro dan biliyorum bunları. orda baya hardcore ve katı kuralları olan bi guild idi. umarım burda da öledirler:) ancak böyle guildlerle bişiler yapılabilir.
Mesaj tarihi:
Order Guild Transfers

Karak Eight Peaks(Core)

Fear is Heresy
Ki Rin
Precept
Rajatapaukset
Ruhn's Regiment
The Night Watch
Wolves of Valinor

Destruction Guild Transfers

Karak Eight Peaks(Core)

?

Wardb den bu guildlerin üye sayilarına baktiğimda totalde 400 kadar memberları war en kalabalıkları Fear is Heresy olarak dikkat çekiyor.

Bu transferler Order'ı uyandırır ve order gene 3-4 ay aradan sonra gene esmeye başlar order...
Mesaj tarihi:
Healer Oynicak Yetenekli Türk Evlatları Aranmakta :)

Not : Choppa,Maruder,Wich Elf,Chozen,Sorc,Black Guard Alımları GEÇİCİ olarak Durdurulmuştur...

İletişim Halinde olmaya devam ediniz :)
  • Yeni Oluştur...