Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Aslında konsept artta en fiyakalı tank olmanız lazım ama tavus kuşu gibi yaptılar oyunda sizi .Bu choppanın BO dan büyük olması kadar abes valla
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 evet aynen öle oldu:) diger parcalar hosuma gidiyor ama helmlerin tüyler olayı bitiriyor:)
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sardius said: evet aynen öle oldu:) diger parcalar hosuma gidiyor ama helmlerin tüyler olayı bitiriyor:) Helm cıkartmış halini gördüm sardi ve sözümü geri aldım o tüylerini hep tak sen kafana. :D kel halinle hepten çekilmez oluyorsun... :D
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kel kafama kurban ol sen. öyle karizmatik bi adam gördün mü hiç?? hem kel olmanın stratejik bi sebebi var. combatta sacımdan tutmasınlar diye?:)
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sardius said: kel kafama kurban ol sen. öyle karizmatik bi adam gördün mü hiç?? hem kel olmanın stratejik bi sebebi var. combatta sacımdan tutmasınlar diye?:) eskıden sardi nerde die arardık şimdi uzaktan parlayan bi kel gordum mu aha sardi diyorum direk :) Kal böle sen :)
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sardius said: kel kafama kurban ol sen. öyle karizmatik bi adam gördün mü hiç?? hem kel olmanın stratejik bi sebebi var. combatta sacımdan tutmasınlar diye?:) karizma mı? kissmebaby'i tam göremedin sanırım. tüylü helm'i de yok. hem bazı diğer tank arkadaşlarımızda olmayan bir shieldi de var. :D ha bak onu düşünmedim kacarken hızlı koşmanı da sağlar. aerodinamik açıdan avantaj. :D
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bakariz said: sardius said: kel kafama kurban ol sen. öyle karizmatik bi adam gördün mü hiç?? hem kel olmanın stratejik bi sebebi var. combatta sacımdan tutmasınlar diye?:) eskıden sardi nerde die arardık şimdi uzaktan parlayan bi kel gordum mu aha sardi diyorum direk :) Kal böle sen :) Aman beyler sizsiz olun sakın görünüşüne laf etmeyin çok hassastır bu konuda her hafta 5 kere renk değiştiren tek tanktır kendisi şşşş :)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ee blazing sunız yahu meslek icabı parlamamız gerekiyor.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 FatihTheOasis said: bakariz said: sardius said: kel kafama kurban ol sen. öyle karizmatik bi adam gördün mü hiç?? hem kel olmanın stratejik bi sebebi var. combatta sacımdan tutmasınlar diye?:) eskıden sardi nerde die arardık şimdi uzaktan parlayan bi kel gordum mu aha sardi diyorum direk :) Kal böle sen :) Aman beyler sizsiz olun sakın görünüşüne laf etmeyin çok hassastır bu konuda her hafta 5 kere renk değiştiren tek tanktır kendisi şşşş :) ne renki degistirmişim? la aylardır siyah giyordum gecende mavi yaptım baska?? atarken bari abartma katsayısını mantıklı sınırlarda tut be adam:P
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sardius said: FatihTheOasis said: bakariz said: sardius said: kel kafama kurban ol sen. öyle karizmatik bi adam gördün mü hiç?? hem kel olmanın stratejik bi sebebi var. combatta sacımdan tutmasınlar diye?:) eskıden sardi nerde die arardık şimdi uzaktan parlayan bi kel gordum mu aha sardi diyorum direk :) Kal böle sen :) Aman beyler sizsiz olun sakın görünüşüne laf etmeyin çok hassastır bu konuda her hafta 5 kere renk değiştiren tek tanktır kendisi şşşş :) ne renki degistirmişim? la aylardır siyah giyordum gecende mavi yaptım baska?? atarken bari abartma katsayısını mantıklı sınırlarda tut be adam:P Napim hacı kıskanıyorum tipime bakbi keşke şekil olsada boyasak üstümüzü başımızı. Hep bi paloya gider gibi giyinmeler göğüs açık altın kolye falan olcak işler değil :)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 neyse adamların guild sayfasını kirletme hadi cık git derslerine calış büyüyünce gel yanımıza...:)
Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Birkaç mesaj geç oldu ama şu shield olayı evlat acısı gibi .
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Başarılarınızın devamını dilerim Invadoria'lı dostlarım
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 iyidir saolasın.Sizin de iyi gidiodur umarım.
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Burloktan gelcek Magus , Zealot ve Shamanları Bekleriz :D
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 burloktan güclü bi order alliancının gelecegi haberini aldık. hadi bakalım umarım bişiler degişir:P bu arada bizde allianceımızı yeniledik. kortez yeni gelecek alliance ile görüşmüş bizde 6 guildlik allianceımızı aktif olmayan guildleri eleyerek yenidek kurduk. yeni gelecek alliance ile birleşilecek sanırım:) yeni gelecek guldler arasında precept diye bi guild var lotro dan biliyorum bunları. orda baya hardcore ve katı kuralları olan bi guild idi. umarım burda da öledirler:) ancak böyle guildlerle bişiler yapılabilir.
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Order Guild Transfers Karak Eight Peaks(Core) Fear is Heresy Ki Rin Precept Rajatapaukset Ruhn's Regiment The Night Watch Wolves of Valinor Destruction Guild Transfers Karak Eight Peaks(Core) ? Wardb den bu guildlerin üye sayilarına baktiğimda totalde 400 kadar memberları war en kalabalıkları Fear is Heresy olarak dikkat çekiyor. Bu transferler Order'ı uyandırır ve order gene 3-4 ay aradan sonra gene esmeye başlar order...
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evet bende warhammer alliance da o listeye bakıyordum:) görünüşe göre gelen destro yok k8p ye 7 guild var ordera gelen. güzel güzel çok güzel:)
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bu server'da hoşuma giden şeylerden biride bu dönem dönem belli irk'lar üstün olabilir ama kalıcı olamıyor :) Bekleyelim ve görelim :)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ama tamda land of the deadin arifesinde iyi olur orderın artması. en azından yeni setleri farmlaam şansımız olur:P
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Healer Oynicak Yetenekli Türk Evlatları Aranmakta :) Not : Choppa,Maruder,Wich Elf,Chozen,Sorc,Black Guard Alımları GEÇİCİ olarak Durdurulmuştur... İletişim Halinde olmaya devam ediniz :)
Öne çıkan mesajlar