bakariz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Oda ilginç bir durum order fort ve city defansta oldukça aktif ama genel rvr de yoklar...Bunda Dest'in fll invader olmasının da etkisi olduğu kaçınılmaz.Adam almışsa wardlarını kasmıyor altdorf'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 mesela ben 2 savunmada da vardım. onun dısında sc yaptık paso:) hatta moonslape gelmişti karsımıza yenemedik ama kestiklerimizden invader bot düştü archmage imiz avsolene. 1 tane de royal crest düştü ama buglandı alamdı kimse pehh. ben zamanında burda orderda baslarken order güçlü diye baslamadım. haberim bile yoktu durumlardan. order oynayasım vardı ve burda turk tanıdıklar var diye gelmiştim:) ancak tabi ki orderın ic ye gidememesi veya stage 2 ye gecememesi gittikce sorun olmaya baslıyacak. cünkü kimse warlord veya sove. set toparlayamayacak bu sekilde. crest toplayarak olmaz bu iş uzun sürer cok:) neyse bakıcaz belki bi ayar cekerler belki dedigim gibi transfer acarlar falan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Burdada aynı durumlar herkezde invader set war suan yanı daha lvl 38 adam bile nerdeyse fll set :) kestiğimiz adamlardanda birak warlord'u chest'i inv chest bile düşmüyor ancak Bc'den bi adam bulcanda kescende denk gelcek... Bizde Sc pek yok bu ara her an bi zone kitlendiği için oradan oraya koş açıkcasi sıkılmaya başladım bole olmasından order ın sawaşmamasından sadece keep defance yapmasından.Order lock lanmasın die bi kaç kez saldırıp sonrasında direk fort a geçior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 uzun suredir war a ara vermistim, geri donus yaptim ancak rank 40 disciple of kainim yeni bir servera tasinmisti ve tanidik kimse yok o serverda. Dolayisiyla yeni karakter acmaya karar verdim : K8P de black guard'a basladim rank 17, isim mephesti Bir mail vs atarsaniz guilde apply edebilirim :) sevgiler saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Arkadaşlara bilgi verdim ama şuan oyunda yoksun sanırım oyun a girdiğinde Beerdush, Kalithkhan, Haydar, Saijeva, Tandagh, KissmeBaby, Bakariz charlarına pm atarsan en kısa zmanda görüşürüz :) Ailemiz Hızla büyümeye devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GanGze Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ben uzun zamandır karak azgaldayım :) Bizim serverda türk [i]oldugunu sanmıyorum hic görmedim varsa bile kesin orderdadır xD Hic türk varmı diye bakmıstım ama görüyorumki diğer serverlarda baya varmış. Bizim serverda gayet dengeli Her an hersey değişebiliyor.Birgun benim oldugum servera ugrarsanız bekleriz :) Nickim Gangze oyunda ve level 40 WE.Herkese iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 GanGze said: Ben uzun zamandır karak azgaldayım :) Bizim serverda türk [i]oldugunu sanmıyorum hic görmedim varsa bile kesin orderdadır xD Hic türk varmı diye bakmıstım ama görüyorumki diğer serverlarda baya varmış. Bizim serverda gayet dengeli Her an hersey değişebiliyor.Birgun benim oldugum servera ugrarsanız bekleriz :) Nickim Gangze oyunda ve level 40 WE.Herkese iyi eğlenceler. Azgalda 15 lvl bir wp war ters taraftayiz biz seni k8p ye bekleriz kalıcı olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 azgalda order tarafında türk var:) sardius(wp)-darkblue(bw)-sinless(ib)-recs(archmage)-trathias(wh)-ironscream(ib)-azra(sw)-saskin(wl) vs... bi kaç kişi daha var ama hatirlayamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oyunda degilim istetyim ancak saat 19 - 20den sonra oynayabilirim, hafta sonlari ise genelde butun gun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GanGze Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bakariz said: GanGze said: Ben uzun zamandır karak azgaldayım :) Bizim serverda türk [i]oldugunu sanmıyorum hic görmedim varsa bile kesin orderdadır xD Hic türk varmı diye bakmıstım ama görüyorumki diğer serverlarda baya varmış. Bizim serverda gayet dengeli Her an hersey değişebiliyor.Birgun benim oldugum servera ugrarsanız bekleriz :) Nickim Gangze oyunda ve level 40 WE.Herkese iyi eğlenceler. Azgalda 15 lvl bir wp war ters taraftayiz biz seni k8p ye bekleriz kalıcı olarak :) Teşekkür ederim davetin icin ama serverımdan gayet memnunum sıkıcı olmaya basladıgı zaman gelebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GanGze Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sardius said: azgalda order tarafında türk var:) sardius(wp)-darkblue(bw)-sinless(ib)-recs(archmage)-trathias(wh)-ironscream(ib)-azra(sw)-saskin(wh) vs... bi kaç kişi daha var ama hatirlayamadım:) Bir kaç türk nickli arkadaşları görüyorum zaten orderda ama bizim destructionda yok sanırım :D Mesela Emel var orderda onu hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sardius said: azgalda order tarafında türk var:) sardius(wp)-darkblue(bw)-sinless(ib)-recs(archmage)-trathias(wh)-ironscream(ib)-azra(sw)-saskin(wh) vs... bi kaç kişi daha var ama hatirlayamadım:) hahaha bak aynı basede buluşmuşuz sadece oynamıyoruz:) Bizdende bi donem ora baya char açan oldu ama hiç birimiz devam etmedik Leila Kanz said: oyunda degilim istetyim ancak saat 19 - 20den sonra oynayabilirim, hafta sonlari ise genelde butun gun :) O saatlerde oyun olucam bende wisp atarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Bayrak orclar icin bile kutsalmis.Tavuk olmama ragmen gagamla bayragi tutarak yere dusmesini engelliyorum!! haydaaarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sorcerer kardeslerim fazla dps yapmayin sclerde yoksa sonunuz benim ki gibi olur:( ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 o bayragınız bir gün benim ellerime gecicek. yakıcam onu altdorfta meydanda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Haftada 3-4 kez elimizle bayragi Altdorfa getiriyoruz ama alabilen daha cikmadi:) bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dün sağolsun order guildlerinden bir tanesi ( ismi neydi hatırlamıyorum gerçekten ) bırakmış bayrağını bize biz yakmak yerine ele geçirip aldık 400 renown koyduk cebimize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Guild'imiz hizla büyümeye devam ediyor guild lvl 34 oldu Aktif üye sayimiz 60'a yükseldi ve bunların %90'ı türk. - 3 grup city pq farm'a başladık yakında bu sayı 4'e çıkıcak.. - Lost Vale Farm'ımız 2 ayrı grup olarak sürüyor - Nerdeyse büyün üyelerimiz Invader'landı Oyuna yeni başlıcak yada bu server'a geçicek arkadaşlar için Magus,Shaman,Zealot,Black Orc class'larında oyunculara şiddetle ihtiyaç vardır Shaman'ın Dps'i de var artık gelsin şöle 2,3 shaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Hade bendende yeni giren uyelere warlord crest hediye olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Satoshie said: Hade bendende yeni giren uyelere warlord crest hediye olsun :p Teşekkür ederiz ( Önce bana lazım o :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Satoshie said: Hade bendende yeni giren uyelere warlord crest hediye olsun :p ben yeni girdim abi... wl bot alıcam abi... bi 4-5 crests be abi... alla rızası için be abi alla sevdiğine kavuştursun abi ne muradın varsa versin abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 valla allah moonslape ve 21 gram gibi guildlerden razı olsun. zar zor olsa da kesitigimz zaman alıyoruz warlord armorları veya crestlerimizi:) royal crest bıraktı bi kaç tanesi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 dakro said: ben yeni girdim abi... wl bot alıcam abi... bi 4-5 crests be abi... alla rızası için be abi alla sevdiğine kavuştursun abi ne muradın varsa versin abi :D Tipik Bejekeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bakariz said: dakro said: ben yeni girdim abi... wl bot alıcam abi... bi 4-5 crests be abi... alla rızası için be abi alla sevdiğine kavuştursun abi ne muradın varsa versin abi :D Tipik Bejekeli :D edepsiz elf! sana birşeyler söylerdim ama... seni Allah'a havale ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar