Mohi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Zegna said: abi ram i aldim taktim, suanda 4gb ram takili ama my computerda filan 2.93 gosteriyor... direk 1gb ram i yedi yani bu nası iş.. bence hiç bulaşma 64bite falan, dertsiz başına dert alırsın. driverlar falan paso sıkıntı çünkü. normal XP ile idare et işte herkes gibin, neyine yetmiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 tuh yaw kotuymus bole :( en azından 3,5 filan olsaydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mohi said: bence hiç bulaşma 64bite falan, dertsiz başına dert alırsın. driverlar falan paso sıkıntı çünkü. normal XP ile idare et işte herkes gibin, neyine yetmiyor:) Bu tür genellemeler yapmamak lazım. Artık eskisi kadar sürücü ya da uyumsuzluk sorunu olmuyor. Bir yıldan uzun süredir x64 Vista kullanıyorum ve çok memnunum. Bir çok tanıdığım da aynı şekilde. Ama yine de kimse sorun çıkmayacağını garanti edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar