Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp işletim sistemine max kac ram?

Zegna

Öne çıkan mesajlar

simdi 4 slotun var, 4x2 ile ancak 8 olur, onuda 965 chipset de northbridge desteklemeyebilir, ki zaten max 800mhz de calisacak.

ustelik 4gb bile cogu makine icin su an luks, fazlasi ziyan.

birde sharky nin bahsettigi hazir konusulmus olan 4gb 64bit muhabbeti: http://forum.paticik.com/read.php?6,3971905,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

xp icin 32bit de sp3 den sonra pae destegi kalkti normal ev kullanici modelleri icin. ztn problemliydi cogu yonden.

vista icin ise stabilite problemleriyle karsilasan cok insan olmus. 64bit kullanmana engel herhangi bi donanimin yoksa 64bit vista onerilir bence asiri bir performans beklenmiyorsa.

32bit kullanicaksanda 4gb az bi kayipla ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz 3 ila 4 arasi degisme olayi dogru, hatta bazi random tiplerde 2.8 falan bile gozukebiliyordu, bilesenlerin paylasimina gore mi oluyor, neye gore oluyor detayli olarak bilemiyorum, bende 3.4 kusuratliydi, su an garantide oldugundan eski 2x1gig ile calismakta makine, goz atamiyorum.

Gayet dual channel 2x2gb, ddr800 memory bulabilirsin cok ucuz fiyatlara artik, bayagi dustu ddr2'ler genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

pc6400 800mhz lik ddr2 lerin kodu oluyor.

xms2 bence fiyat/perf olarak uygundur, ankarada elden alacagini varsayarak eger yolun ustundeyse oveclerde eternal bilgisayardan 4gb kiti 100 liraya alabilirsin. yok degilse vatan ve mavide 110 ar liraya var ikisindede sogutozunde. gitmeden telefon etmek sart ellerinde ne zaman neyin bitecegi hic belli olmuyor ucundede. insani cildirtiyorlar.

http://www.sanalmarketim.com/urun/9cb5063aef0c210ac628fd19e3278128/CORSAIR-TWIN2X4096-6400C5-DDR2-800Mhz.-RAM-4GB-(2X2GB)
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
Yalniz 3 ila 4 arasi degisme olayi dogru, hatta bazi random tiplerde 2.8 falan bile gozukebiliyordu, bilesenlerin paylasimina gore mi oluyor, neye gore oluyor detayli olarak bilemiyorum,

onu linkini verdigim diger konuda yazmistim, makine usundeki ses karti xram, gddr ramler, bios , nvram hepsi giriyor o 4gb lik adresin icine. eger adamin 1gb ekran karti,512mb lik sli veya xfire konf. u ve abuk subuk ses kartlari falan varsa 2.5-3 arasi bisey alir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...