mondain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 birisi mail adresime data4.cab dosyasını atabilirmi bana olanlar pm mesaj atsın mail adresimi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 oha o dosya büyüktür be.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 zip lenmiş hali tabiki lütfen biri atsız ya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 de ziplenmiş hali de büyüktür yani zip kalkıp 100mb olan dosyayı 5-6mb yapmıyo bildiğin gibi.ki 5-6 mb olsa bile gönderenin mail serverı izin vermez sanırım.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 peki bi yerden bulabilirmiyim yada birisi web sitesine koyabilirmi?birde oyun data4.cab sız çalıştı nasıl oldu o anlamdım ama biri lütfen sitesine koyabilirmi nede olsa cable'ım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 okadar büyüklükteki dosyayı internetten bulman zor (hatta imkansız). kazaa ya Imesh e falan bak.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero__ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 varsa web sitene koysana benim içim[hline]::liero:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 oyun 3 cd sanirsam, data4.cab da install ederken sana sordugu bir dosya degil mi? bu genelde hatali cd lerde olur, cd yi okuayamz, data3.cab dan sonra 4 oldugunu vcarsayar ve onu ister, ya cd ni degistir ya da orjinal al, degen bir oyun olmasi lazim Tom Clancy ve Red Storm'un parmaginin degdigi oyun oldugu icin Yok usste saydigim neden degilse ne ala[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero__ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 benim bilidğim her data4.cab olmaz çekerken bissürü çıkıo çünkü[hline]::liero:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar