ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Selam, Bir arkadaşımın bilgisayarında yaşadık bu problemi, Daha önce normal çalışan ses aygıtı vesaire, 2 gündür problem çıkartıyor. Problem sebebi olarak da media playerdan falan dosya açınca "ses aygıtı yok" hatası vermesi. Öte yandan realtek in kendi mixerinde ses demosuna tıklayınca ses vermeye devam ediyormuş. Alakası var mıdır bilmiyorum; ama bu problem benim, arkadaşımın bilgisayarındaki kaspersky i silip, nod32 yüklememden sonra başladı. SS'leri koyuyorum, acilen cevap iletirseniz sevinirim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 up ses kartını yeniden yüklicez ama ses kartının modelini tam olarak öğrenemiyoruz; nasıl yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ses kartı mı var yoksa onboard mu ?eğer onboardsa anakartın modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar