GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yok be sadist01 ne diye ayrılacağım o olay yüzünden. Samimi iki arkadaştık zaten. Ayrıca oda da birtek ikimiz vardık yoksa niye tepki vereyim ki. :) O iş yerinden ayrıldım ama başka sebeplerden dolayı. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Neyse üzülme kardeşim sana iş mi yok. İşin neydi? Kaç milyon alıyodun aylık? :D[signature][hline]''Azimle zıçan betonu deler'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Valla iş aramıyorum, working sux. Çulsuz, serseri, başı boş nefes alıp veriyorum. Bilgi işlem müdürü idim. Aylık 2 net üzerinden anlaştım 6 ay kadar çalıştım orada. Yine bir kız yüzünden oradan ayrıldım. Salak mıyım? Evet, nolmuş? Konunun başlığı da bu değil mi zaten.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 iyiymiş[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar