Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

marifet vaulta yalnız girmek değil, yalnız (ve tek parça ) çıkmak :P

hacı hiç mi boone u ede yi almadınzı gruba, nası taşıyosunuz tke başınıza ben dayanammıştım bu ne lan diyip 2xlemiştim carry capacity yi.

zaten companionsız girdiğinde göçüyorsa companionla gir :D, bi koşu novacten boone u al (dinazorun ağzında)
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

brotherhood a yanaşıcan, yada arcade ile kanka olcan.

bos'un benden istediği bütün görevleri yaptım zaten? bi de oyunun sonlarına doğru questler birbirine giriyor ya. cok ceasar'dan platinium chip'i al falan filan derken house ile konuştum verileri yüklemek için lucky38 e gidiyorum robotlar bana dalıyor anlamadım gitti. bu kadar dallı budaklı questlerin bug içermesi adamı bunaltıyor. bende gittim house'u tüpünden çıkardım beynini dağıttım sdffghgd sonra ne olur bilemiyorum ama bos armoru almadan ceasar'ı yiyemem anti material rifle ile ölmüyor adam ötesi yok.

edit: bi de mümkünse oyuna sprint özelliği gelsin ya yavaş tempo koşuyla yemin ediyorum içim bayıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Koşarkene R ye basılı tutıp silahı ortadan kaldırıyonuz dimi? :p

bide birbirine düşman factionların queslerini yaparsanız size düşman olurlar doğal olarak, öle herkesin questlerini yapıp kaçmak yok :p

power armor için, elder lockdown u kaldırdıktan 1-3 gün sora (kimin elder olduğuna bağlı) konuşup böle böle dayı, ben bos a katılcam demen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi ben house ile ilgili hiç bişi yapmadım ki ama biri yazmış heralde boomers a yardım edersen otomatik düşman oluyorlar diye. ben ne bileyim boomers ile house'un düşman olduğunu sdffgds. r'ye basıp koşuyoruz heralde ona rağmen yavaş :)

edit: archimed questinde de osurduk ki yapacak bişey yok :( kullanamıyorum o silahı artıkın.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

marifet vaulta yalnız girmek değil, yalnız (ve tek parça ) çıkmak :P

hacı hiç mi boone u ede yi almadınzı gruba, nası taşıyosunuz tke başınıza ben dayanammıştım bu ne lan diyip 2xlemiştim carry capacity yi.

zaten companionsız girdiğinde göçüyorsa companionla gir :D, bi koşu novacten boone u al (dinazorun ağzında)

her zaman orda degil daha 1 kere odasında denk geldim adama
Sosyal ağlarda paylaş

vuvuzela said:

vuvuzela said:

arkadaslar bir el atın cagresiz kaldım

vault 34 e girip cıktıktan sonra hic bi sekilde save edemiyorum,daha dogrusu save ettikten sonra geri donemiyorum,vault 34 un bu olayı ne anlamadım sniper ı baska nerden bulcam ?!

arkadaslar su derdime bi cagre,vault 34 u temizleyip armory room u somurdukten sonra cıkıyorum ve ondan sonra oyunda hıc bı sekılde hıc bı yerden save alamıyorum,daha dogrusu alıyorum ama o save i load etmeyi deneyince hata verip masa ustune atıyo ?! :S

ulan boone u alıp yanıma tekrar deneyım dedım gırdım yıne temızledım butun vault 34 u cıktım save ettım tekrar gıremedım,hırs yaptm cozemezsem su mevzuyu bırakcam oyunu slşkgjfşalksjdgi
Sosyal ağlarda paylaş

party sistemi kısacası yani
ben rex i aldım bi kere, paso ölmekten başka bi halta yaramadı
bide veronica yı merak ettiğim için hile yaparaktan yanına gittim hemen, öküz karı ya yumruk atarak sentry bot indiriyor. o kadınla oyunu bitiremeyen çıkmaz herhalde?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...