mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ncr ranger safehouse 'un yerini harita olarak koyabilicek olan var mı? wikide yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 veronica'yi alsak mi acaba? yanliz unarmed iyi de melee yok. boone'da hem melee hemde guns var. oh baby verdim eline once 1-2 headshot cekip sonra melee girip ortaligi duman ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 NCR Ranger safehouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi boone u melee yollama ya ayıptır boone la iyi anlasıp questini yapınca ncr ranger armoru alıyo süfer bişey sniperı da verdim eline vuruyo kırbacı oh mis veronica da iyiydi ama bugı filan varmıs işte innuendo öptüm anahtarı verirken insan haritada da işaretler buranın güneyi demez di mi hayvan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 off 169dps li sledgehammer buldum oh, baby! adı da lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 melee lazımsa al lilyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 boone hangi şehirde yahu bulamadım ben kendinisi ayrıca bos'un salak questleri içimi baydı kaydedip elder'e headshot çektim sdffgds bu akşamlık bu kadar yeter ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 novac'ta 9-9 arasi nobet tutuyor dinozorun tepesinde, aksam mi sabah mi onu hatirlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 boone novacta geceleri dinazorda o bekliyo sniper olarak karısıyla ilgili bi quest veriyo onu bitirince katılabiliyo sana sonra questleri ilerliyo filan gayet zevkliydi (bütün lejyon kampını temizledik sezarı öldürdük zevkliydi :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 evet onu bende yapmalıyım :D veronica'yı bıraksam sonra alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 alırsın muhtemelen ben cass ı almak için boonu u bıraktım 2 gün sonra geldim aldım novactan geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben boone u hiç almadım yanıma. milletin karısıyla kızıylamı uğraşıcam diyip gece gitmemiştim hiç oraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 boone sadece sniper degil iste. sniper oldugu kadar melee de cok iyi. 5 mob varsa 2'sine sniper cakiyor kalan 3'une de oh baby ile melee giriyor. yanliz hafiften okuz ve faction armor giymiyor. raul'u denemek lazim. latino ghoul abi ahaha. hemde danny trejo seslendiriyormus direk machete havasina sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 işte boone un questini yaparsanız elite ranger armor alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 onun questi ne ? zaten lejyonu biçtim ben boonsuz, kayzeri öldür derse olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yok yok ayrı event oluyo da işte şeyleri varmıs follower history puanı 5 oldu mu açılıyomus kayzeri öldürmek 2 veriyomus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 süper ama oyun, bazıları seyzır diyor, bazıları sizır, bazıları kayseri obsidian farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 oyunda bile biri diyodu "ne diyolar siğzır mı kayzar mı öyle bi herif işte" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hmmm sniper bi karakter yapıyım diyorum sneak-guns- ve neye veriyim savaş skilli olarak yoksa hiç vermiyim lockpick filan mı takılıyım? perception-agility mi abanıyım bi de napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bunu ps3 te oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Innuendo said: boone sadece sniper degil iste. sniper oldugu kadar melee de cok iyi. 5 mob varsa 2'sine sniper cakiyor kalan 3'une de oh baby ile melee giriyor. yanliz hafiften okuz ve faction armor giymiyor. Sniper falan dinlemeyip melee giriyordu bende çoğunlukla. Düşmanla arada mesafe varken bile eline en güçlü melee silahı kapıp dalıyordu ben arkadan temizliyordum. Nedenini bi türlü anlamamış olsam bile. Ayrıca adam NCR armorlarını giyebiliyor. Eh eğer elinize Desert Armor geçerse zaten başka bişey istemez. Ama ben uzun süre NCR Wrapped Armor ile gezdirmiştim. Tam 1st Recon olmuştu. Sonra upgrade alınca baya güzel armoru ldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şimdi yine bitirdim ulan naaptım ben diye ellerimi başımın arasına aldım herkesi dövdüm işte bi yerde (spo vermiyim) sonunu anlatmaya basladı sonra hass dedim içine etmişim mojavenin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Snake said: göz bandı gören var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hmm hiç görmedim, 3. oyunda takanlar vardı ama onlardan da düşmüyordu sanırım. bandana düştü loot bikaç kez onu gördüm. biraz ana questte ilerliyim bakim, 1-2 companionun questini daha yaparım sora günü bitiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Boone gayet de T-51b'yi giyiyor bende? Görevini bile yapmadım adamın çünkü gerek yoktu :) BoS ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar