Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

abi boone u melee yollama ya ayıptır
boone la iyi anlasıp questini yapınca ncr ranger armoru alıyo süfer bişey
sniperı da verdim eline
vuruyo kırbacı oh mis

veronica da iyiydi ama bugı filan varmıs işte

innuendo öptüm
anahtarı verirken insan haritada da işaretler buranın güneyi demez di mi hayvan herif
Sosyal ağlarda paylaş

boone sadece sniper degil iste. sniper oldugu kadar melee de cok iyi. 5 mob varsa 2'sine sniper cakiyor kalan 3'une de oh baby ile melee giriyor. yanliz hafiften okuz ve faction armor giymiyor.

raul'u denemek lazim. latino ghoul abi ahaha. hemde danny trejo seslendiriyormus direk machete havasina sokar.
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:

boone sadece sniper degil iste. sniper oldugu kadar melee de cok iyi. 5 mob varsa 2'sine sniper cakiyor kalan 3'une de oh baby ile melee giriyor. yanliz hafiften okuz ve faction armor giymiyor.

Sniper falan dinlemeyip melee giriyordu bende çoğunlukla. Düşmanla arada mesafe varken bile eline en güçlü melee silahı kapıp dalıyordu ben arkadan temizliyordum. Nedenini bi türlü anlamamış olsam bile. Ayrıca adam NCR armorlarını giyebiliyor. Eh eğer elinize Desert Armor geçerse zaten başka bişey istemez. Ama ben uzun süre NCR Wrapped Armor ile gezdirmiştim. Tam 1st Recon olmuştu. Sonra upgrade alınca baya güzel armoru ldu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...