Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

abi vault 34'e denk geldim yolda, gireyim dedim

allah belasini versin 3 saattir vaulttayim sinir (ve radyasyondan) kanser olucam.

armory'e girebildim cok sukur, orada da biraktim bu gecelik. daha ne kadar gidicem mera kediyorum, level 10'a yeni gectim. benim karakter mi yeto, cidden zor mu vault 34 anlamadim abi.

bi de quest falan yollamiyo insallah buraya sonradan?
Sosyal ağlarda paylaş

Melee (veya Unarmed) - Science - Repair ile başlayıp, önüne geleni pataklamak mı, yoksa Guns - Speech - Lockpick falan mı, ne dersiniz?

Üzerime armoru giyip, adam köteklemek istiyorum aslında ama, zorlanır mıyım çok?

Hardcore falan da oynamicam tabi, DLC'ler de var baştan.
Sosyal ağlarda paylaş

savaştığın mobun levelini 1-2 level geçince öldürmek kolay oluyor, misal normal deatclaw lvl 20, alpha male lvl 18 ama normal deathclawin 2 katı dgmı, 3 katı canı var. biz buna lvl 10 gidince işlemio tabi kurşunlar, wowdaki moblar gibi.

bide legendary deathclaw var level 30..

melee olarak unique olmayan 2h silahlar arasında en güçlü silahlar bu:
http://fallout.wikia.com/wiki/Chainsaw

ve şu:
http://fallout.wikia.com/wiki/Thermic_lance

ama crit. yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yanıma yardımcı olarak Boone aldım (sniper/spoter kendisi) eline full repair bir sniper rifle verdim herşeyi 1 shotlıyor kesinlikle öneriyorum kendisini(özelliklede benim gibi sneak + sniper oynayanlara) (spoter perki fena değil ama olmasada olur)

Ha bide yanında promosyon olarak +5 crit + 1 per baret geliyor tahminimce oyunun sonuna kadar takacağım birşey... 5 crit yuh be birader :p
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi vault 34'e denk geldim yolda, gireyim dedim

allah belasini versin 3 saattir vaulttayim sinir (ve radyasyondan) kanser olucam.

armory'e girebildim cok sukur, orada da biraktim bu gecelik. daha ne kadar gidicem mera kediyorum, level 10'a yeni gectim. benim karakter mi yeto, cidden zor mu vault 34 anlamadim abi.

bi de quest falan yollamiyo insallah buraya sonradan?

vault 34 questi olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni basliyacam oyuna bi kac sorum var....

VATSS kullanmadan oynayacam.

Hangi statlar skiller etkiliyor real time'i?

AGI PER falan etkiliyormu realtime'i? Tufek daha fazla mi sallaniyor veya kursun attigin yere gitmiyormu silah skillin, per, agi falan dusuk oldugunda?
bi perk vardi daha yavas ates ediyorsun ama isabet oranin artiyor falan, o etkiliyormu realtime'i?

Son olarak guns/stealth/science dusunuyorum. sniperimsi bir char icin.. Speech veya lockpick mi alsam stealthi cikarip?
Sosyal ağlarda paylaş

vats kullanmadan oynıycaksan stealthe vermen gerekir çünkü vats kullanmadan rahat oynaman için ilk başta stealth vurup düşmanın canını epey bi götürüp avantajlı duruma geçmen lazım. perception ve agility aban derim ben.

parası bol olup harcamak isteyenlere npc

Each SPECIAL stat can be raised only once via Doctor Usanagi's implants, and they're 4,000 caps a piece:
STRENGTH: Hypertrophy Accelerator
PERCEPTION: Optics Enchancer
ENDURANCE: Nociception Regulator
CHARISMA: Empathy Synthesizer
INTELLIGENCE: Logic Co-Processor
AGILITY: Reflex Booster
LUCK: Probability Calculator

Special implant add special effect.
NEMEAN Sub Dermal Armor adds 4 to your Damage Threshold and the price is 8,000 caps.
PHOENIX Monocyte Breeder add regenerates hitpoints at a rate similar to that of the Solar Powered Perk. The price is 12,000 caps.

Bu implantlerin çoğunu yaptım ama hala eksiklerim var. Kumarhanede parayı kırıp geri dönüp kalanları da yapcam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

boone'u yanima alamadim ben cunku legion'a katilmak istiyorum ama gorunuse gore yararliymis adam =/

vault 34 questi nerde yahu =(

mccarran camp'ının haritada üst tarafında ncr tarlaları var freeside'tan önce, ordan almıştım. benim science yetmedi yapmadım gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...