Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sniper bence uber guclu. yani ben her ikisine birden gitim. biri 95 digeri 75 heralde, ama sniper ve komando perkiyle zaten co$uyo tufekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi vault 34'e denk geldim yolda, gireyim dedim allah belasini versin 3 saattir vaulttayim sinir (ve radyasyondan) kanser olucam. armory'e girebildim cok sukur, orada da biraktim bu gecelik. daha ne kadar gidicem mera kediyorum, level 10'a yeni gectim. benim karakter mi yeto, cidden zor mu vault 34 anlamadim abi. bi de quest falan yollamiyo insallah buraya sonradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hunting shotgun edindim. baya güçlü bi silahmış bu da. orta mesafeden bile iyi vuruyo. shotgun perkini alan biri için oyundaki en iyi 3-5 silahtan birisi olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hunting rifle in gücü azaltılmış, agi 10 olduğu halde vats da sadece 1 tane atış yapabiliyorum düşünün. fo3 de sırf hunting rifle ile bitirmiştim koca oyunu, sevemedim şimdi böyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 4chani çok seviyorum torrent kullanamıyan pc'me bissürü iyi şeyler yaptılar artık ben de vagaslıyım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Melee (veya Unarmed) - Science - Repair ile başlayıp, önüne geleni pataklamak mı, yoksa Guns - Speech - Lockpick falan mı, ne dersiniz? Üzerime armoru giyip, adam köteklemek istiyorum aslında ama, zorlanır mıyım çok? Hardcore falan da oynamicam tabi, DLC'ler de var baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 düzgün bi kılıç bulursan çok rahat olur bence fo3'de şu vampir adamın kılıcını çalmıştım skill olmamasına ragmen çok pis dövmüştüm süper mutantları filan zorlanıcagını sanmam ama yine de yanında silah bulundurup azıcık skill vermen mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 shishkebabı diyosun o iyiydi baya pyromaniac ile 2-3 vuruşta alıyordu super mutantları hunting rifle dan vazgeçmem yine de, ihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vault 34 te en az 2 quest olması lazım, bide içerde alınan var. birde 100 lockpick isteyen sandık var armoryde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sniper ile deathclawlara tek vuruş yapıyorum. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Melee nasıl oynuyorsunuz ki? Bi deathclaw'a melee vuracak kadar yaklaşmak ölüm demek değil mi zaten? Hani vereceğin hasar da belli sonuçta melee'yle.. Uzaktan hiç yaklaşmadan ateş edip, yaklaştıkça kaçabildiğin kadar kaçmak daha mantıklı geliyor bana ama, bir de melee mi oynasam daha sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 savaştığın mobun levelini 1-2 level geçince öldürmek kolay oluyor, misal normal deatclaw lvl 20, alpha male lvl 18 ama normal deathclawin 2 katı dgmı, 3 katı canı var. biz buna lvl 10 gidince işlemio tabi kurşunlar, wowdaki moblar gibi. bide legendary deathclaw var level 30.. melee olarak unique olmayan 2h silahlar arasında en güçlü silahlar bu: http://fallout.wikia.com/wiki/Chainsaw ve şu: http://fallout.wikia.com/wiki/Thermic_lance ama crit. yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Yanıma yardımcı olarak Boone aldım (sniper/spoter kendisi) eline full repair bir sniper rifle verdim herşeyi 1 shotlıyor kesinlikle öneriyorum kendisini(özelliklede benim gibi sneak + sniper oynayanlara) (spoter perki fena değil ama olmasada olur) Ha bide yanında promosyon olarak +5 crit + 1 per baret geliyor tahminimce oyunun sonuna kadar takacağım birşey... 5 crit yuh be birader :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hunting rifleı gereğinden fazla nerflemişler. hem çok daha az vuruyo hem vatsta 1 kere ateş edebiliyosun (f3te 3 kereydi). rangei de varmint rifle gibi keko bi newbie tüfekten daha kısa. hunting shotgun baya güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Penthesilea said: abi vault 34'e denk geldim yolda, gireyim dedim allah belasini versin 3 saattir vaulttayim sinir (ve radyasyondan) kanser olucam. armory'e girebildim cok sukur, orada da biraktim bu gecelik. daha ne kadar gidicem mera kediyorum, level 10'a yeni gectim. benim karakter mi yeto, cidden zor mu vault 34 anlamadim abi. bi de quest falan yollamiyo insallah buraya sonradan? vault 34 questi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Rhox said: Ha bide yanında promosyon olarak +5 crit + 1 per baret geliyor tahminimce oyunun sonuna kadar takacağım birşey... 5 crit yuh be birader :p -->A user will not gain NCR fame while wearing the beret upon the completion of quests that grant NCR fame ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 boombers a gidene kadar kafayı kırdım, evlerin içinde saklanmak gerekiyormuş. bıraktım şimdi orda oyunu bakalım. house u öldürdüm çok acayip şeyler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 boomersa gittiğimde ilk yaptığım şey save edip herkesi kurşundan geçirmek oldu sonra load ettim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 boone'u yanima alamadim ben cunku legion'a katilmak istiyorum ama gorunuse gore yararliymis adam =/ vault 34 questi nerde yahu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 almadığın iyi, her konuştuğunda ağzına çakasım geliyor, satılan karısını bulup tekrar satasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fire geckolar çok korkunç <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Yeni basliyacam oyuna bi kac sorum var.... VATSS kullanmadan oynayacam. Hangi statlar skiller etkiliyor real time'i? AGI PER falan etkiliyormu realtime'i? Tufek daha fazla mi sallaniyor veya kursun attigin yere gitmiyormu silah skillin, per, agi falan dusuk oldugunda? bi perk vardi daha yavas ates ediyorsun ama isabet oranin artiyor falan, o etkiliyormu realtime'i? Son olarak guns/stealth/science dusunuyorum. sniperimsi bir char icin.. Speech veya lockpick mi alsam stealthi cikarip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi deathclawların en zayıf yönü gözleri değil mi ? ben fallout 1 veya 2 de hatırlamıyorum şimdi gözünden ateş ederek pörtletiyordum bunları. niye göz opsiyonu yok ulan sadece kafadan vurabiliyoruz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vats kullanmadan oynıycaksan stealthe vermen gerekir çünkü vats kullanmadan rahat oynaman için ilk başta stealth vurup düşmanın canını epey bi götürüp avantajlı duruma geçmen lazım. perception ve agility aban derim ben. parası bol olup harcamak isteyenlere npc Each SPECIAL stat can be raised only once via Doctor Usanagi's implants, and they're 4,000 caps a piece: STRENGTH: Hypertrophy Accelerator PERCEPTION: Optics Enchancer ENDURANCE: Nociception Regulator CHARISMA: Empathy Synthesizer INTELLIGENCE: Logic Co-Processor AGILITY: Reflex Booster LUCK: Probability Calculator Special implant add special effect. NEMEAN Sub Dermal Armor adds 4 to your Damage Threshold and the price is 8,000 caps. PHOENIX Monocyte Breeder add regenerates hitpoints at a rate similar to that of the Solar Powered Perk. The price is 12,000 caps. Bu implantlerin çoğunu yaptım ama hala eksiklerim var. Kumarhanede parayı kırıp geri dönüp kalanları da yapcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Penthesilea said: boone'u yanima alamadim ben cunku legion'a katilmak istiyorum ama gorunuse gore yararliymis adam =/ vault 34 questi nerde yahu =( mccarran camp'ının haritada üst tarafında ncr tarlaları var freeside'tan önce, ordan almıştım. benim science yetmedi yapmadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar