Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 asdasdadada deepspace oynarken benimde elim alt+f4 de duruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya ben fifadan falan korkuyorum öyle gerilimli oyun olmasına gerek yok.fear falan hak getire.de falloutu düzgün oynayabilsem iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi fifadan nası korkuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tyrannus o dediğin questi ben daha görmedim bile. O yüzden mümkündür sanırım. Bir kere Feral Ghoul denk geldi bana ondada radscorpion kovalıyordu şansa öldürdüm ikisinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Nightkin hakkaten zor. ne mermi ne aid kaldı. hala bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aslında ırkçılık yapıp ghoulları döviyim madem ben ya.yine altf4 attım zira.çok hızlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yok ya.en fazla 1 tanesini öldürebiliyorum tırsmadan.o da üstüste 5 kere oynayinca nerde çıkıcağnı öğrendigimden.bana haram bu oyun ciddi ciddi korkuyorum lan ahaha bir de mainquestmiş bu.mecburum.ghoullar da ölmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Robco basement girişi nerede? Nightkin questi. Neyse buldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kasma bu kadar, aç arkadan müziğini yardır madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 verildi mi bilmiyorum, bugun gordum de gulmekten gozumden yas geldi. http://www.youtube.com/watch?v=ToKIkw3LIoQ&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 OFF HADİ CUMA OLSUN ARTIK SIKILDIM BEKLEMEKTEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nedanko said: verildi mi bilmiyorum, bugun gordum de gulmekten gozumden yas geldi. http://www.youtube.com/watch?v=ToKIkw3LIoQ&feature=player_embedded#! ahahah adamlar hiç mi bakmamıs oyuna ya bi de intro yani öyle kodları yazıp baskıya mı göndermişler dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 it's not a bug, it's a ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 side effect of radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ahahahhaha aklima aynisi gelmisti de, sizin hayalgucunuze birakmak istemistim filmin sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 high five ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 arcane said: Robco basement girişi nerede? Nightkin questi. Neyse buldum. :D gogogo arcane fighting sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ya o bug bişeye bağlı sanırım. Bende olmadı böyle videoyu görünce yamuldum zaten :D Yokmu bu Caravan oyununu anlayan. Biraz kağıt çevirim diyorum alıyorlar kapaklarımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 FPS sıkıntısı yaşayan var mı, NPC'ler çoğalınca falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vay be oyunlar kasmaya başladı hafiften ulan 1 senede pc cortlamaya başlıyor demek ki nefret ediyorum teknolojinin hızlı gelişmesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Alexi_Septimus said: FPS sıkıntısı yaşayan var mı, NPC'ler çoğalınca falan? herkes ondan şikayetçi.high end bilgisayarlarda bile fps düşüyormuş npc gelince ekrana.patch lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ahaha abi rüyalarıma girer be bune. ayağa kalktığı an zaten. cidden post apocaliptic böle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 nightkin op.nerf nightkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ahahaha sesli güldüm videoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o video yuzunden steam dl yi kesebilirim o derece asdf bu ne lan oyunu yeti$tiricez diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar