Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(A.H.) Müzayede evi hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
(A.H.) Müzayede evinde neleri satabiliriz neleri satanmayız ?
benim sorunum şu:
Arkadaşlar müzayede evinden satın aldıgım armor silah vs bir lvl kullanıyorum lvl atladıktan sonra dogal olarak (AH) müzayede evinde satışa sunmak istedigimde ne satabiliyorum nede trade edebiliyorum ??
not(görevlerden gelen degil gold sayıp AH den satın aldıgım itemler)

belli bir süre beklemem mi gerekiyor yoksa her satın alıp kullandıgımız item böyle güme mi gidecek atmayada kıyamıyorum banka doldu taştı :)

bu konuda bu acemiye bir öneri ,bir yardım pls :)
Mesaj tarihi:
eger aldigin silah/armor/aksesuarin altinda "bound to player" ifadesi varsa, armoru kullandigin andan itibaren baska oyuncuya veremessin yada ah de satamassin, sadece vendorlara ucuza satabilirsin. Zaten bu tip armorlari takarken oyun sana bir pencere acarak "giyiceginiz bu objeyi bir daha baska bir oyuncuya veremessiniz devam etmek istiyormusunuz? " seklinde bir soruyla uyariyor.

Acikcasi oyle 1 2 lvl da aticagin armoru ah den almak pek akillica degil bu yuzden :)
Mesaj tarihi:
cevabın için teşekkürler..
AH den satın alırken
(bound to player) ifadesi hiç birisinde yazmıyor ayırmanın yolu yok sanırım ne alırsan al tekrar satışı yok
üzerimize giydikmi hoop kertenpere :)
Mesaj tarihi:
AH'de satılan itemların hepsi bind on equip item'lar. yani takarsan sana yapışıyor, satamıyorsun başkasına. yani istersen alıp, kullanmadan tekrar satabilirsin, ama giyersen merchant'a satmak zorundasın.

bir de bind on pickup itemlar var, mesela kalelerde falan torbadan çıkan itemlar böledir. torbadan çıkardığın an yapışır sana. set itemlarının bir çoğu böyledir (kemerler ve pvp set ayakkabıları hariç)
  • Yeni Oluştur...