BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 eskiden konu dışıdna geyiğin ahddi ehsabı bilinmezdi saatte 200 km ile dönerdi.. şimdi baktım.. böyle bir memleket meselesidir almış gitmiş.. spora bakıyorum 3 büyük takım ve 3 büyük laf sokma yarılı fln.. diğer bölümler desen han ibir eğlence var safi eğlenceli.. ama hiç birinde buradaki geyik dönmüyor.. ya biz çok boş beleşz ya da deşarj oalcak bir yerimiz yok ha bu arada hatırlatayım.. içinde takıldığımız, muhabbet kruduğumuz yerin adı "paticik" .. rezaletin dik alası, rezaletin bekçi dayağı.. bu ne lan? paticik ne? kime paticik? sebil sübyan forumu mu burası? oldu oalcak ipnecik koysaydık amblemimiz de gökkuşağı arkı (kııız bak ark diyor) (bkz: kemer) altında mor bir gergedan da olurmuş. .zaten pati buluşmalarını da taksimde vat 69 larda yapardık.. "pati" olsaymış bari.. sadece pati.. ya da olsun da olsun darkın dediği gibi BEYGİRGÜCÜ.COM olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Olmadı babacum diyoruz ve İstanbul gecelerine geri dönüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 turuncu turuncu , ilk bu ismi koyanın o an neler düşündüğünü merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 http://www.beygirgucu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hakkaten baya rezil bi isim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sana da dinazor dasaaaa diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bak o senin rezilliğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben demıorum, diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 babacuma güldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 isim ver bilelim? diyorlar gibi açık ifadelerle olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yok isim vermem. ama forumda arat dasaa'nın s lerini ve a larını artıra artıra ilk kim sölemiş bulursun tahmınımce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yabancıları sevmiyolar. şekşi resim koymayanları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Garbıç'ı hiç bir yere değişmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 aradım buldum slickers rumuzlu şahıs demiş paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 nası slickers abi? madcat yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 BabacumMostors said: Voys said: slickers said: dinazor dasaaa burda bir sürü haha ayzıyotrdu yer kaplamasın dedim -ildeniz ulan sen kendin alıtılamışsdın bir de iki mesaj üste musu götürmeden bık bıkbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hepsi iyi de, pedobear koyan bir patiyi banlamışlar vaktiyle. AÇIKLAMA BEKLİYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 zamanında buraya çöp olan konular atılırdı şimdi baya baya kendi başına bir yaşam formu oldu vallahi buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 piramit yapma geyiği ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben de dün öğrendim onu. kavgada bile söylenmezmiş valla. yapanı dünyadan sürerler, o şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar