Afush Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Amerika'dayım ve burdan aldığım bir saç kurutma makinem var.Ben dönerken bunu bavula atsam Türkiye'ye getirsem,evimde bir voltaj değiştirici(adı ne ki onun?) başlıkla fişe taksam çalışır mı yoksa elimde mi patlar? Elektrikten voltajdan filan anlamam ama o kadar yoldan getirir de çalıştıramazsam üzülücem. Başlığa da ne yazayım bilemedim,biraz saçma gibi durdu sanki ama neyse..konuyu özetliyo en azından sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bence hiç zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 calisir, havaalaninda satilir o davalardan. http://www.conair.com/converters-adapters-converter-adapter-c-55_90_100.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Voltaj değiştiriciyi ben İzmir çankayadan max 10 ytlye de bulurum problem değil o. Birileri zamanında Amerika'ya saç kurutma makinesi götürürsen çalışmaz. İçindeki ısıtıcı sistemi voltaj düşürdüğünde bozulur ama Amerika'dan getirdiğin ısıtıcı sistemliler çalışır falan gibi bişiler demişti ama tabi tam tersi de olabilir.Yani Amerika'ya götürülünce çalışır,getirdiğin çalışmaz falan. Emin olamadım,bilemedim. Yok mu bi elektrik elektronik mühendisi falan,düz elektrikçi bile olur yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben cep telefonunu basit tek plastik parcayla kullaniyorum mesela amerikada. laptop icin de adaptor almistim. bisey olmaz bence calisir ama kafani da yakabilir yani. benden soylemesi. deneyip goruceksin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bazi aletlerin kendi adaptorleri 110-220 oldugu icin sadece priz ucunu degistiren aleti taksan yetiyo, fakat sac kurutma makinesi gibi direk baglanan aletlerde zannetmiyorum oyle bi dalga oldugunu. o yuzden adaptor kullanmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yakiyo yani kafayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kafayi degil, aletin kendisi yaniyo, birakmazsan kafa da gider tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yok ya bir arkadaşın Tayvan'dan bardak boyutlarında kettle gibi bişiy getirdiğini görmüştüm,öyle alev alev yanmıyor.Hafiften vızırdayıp çalışmıyor bir daha o kadar. Kafayı da yakar diyince sanki bir anda patlıyor gibi anlaşılıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 adaptorler 110 230 artik genelde o nedenle adaptorlu aletle calisir sac kurutma makinesi gibi aletler icin trafo alcaksin ucuz zimbirtilar deil genelde ki bole 1000 watt ceken sac kurutma makinesi gibi aletler icin buyukcene bisiye ihtiyacin olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pek bi alakası yok ama, Türkçe klavyeyi nasıl buldun Amerika'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 inglizce klavyeyi turkce diye tanitirsin ;. is felan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar