Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 exile özerk bir sharddir ve NBL scriptleri cikmadan oncede live idi. belki NBL'yi ornek aldiklari yonler olabilir ama aklin yolu birdir. Exile'a karsi kanitsiz karalama kampanyalari yurutmeyi birakalim. avp sende public bir ortamda sinirlerini dizginle lutfen. [Bu mesaj Bronx tarafından 27 Mayıs 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
avp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 okey, kusura bakmasin kimse lütfen böle yalan yanliş şeylerde çok sinirlerim bozuluyo kendimi kaybedebiliyorum.[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
quamor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya o degilde neden exile scriptleri bilmem ne nebula felan diye saçma sapan konuşuluyo. alakasız şeyleri sırf tartışma olsun diye soyluyo herkes. apache de belli kuyruk acısı olsa gerek bole konuştuguna gore; neyse exile uzun zamandır hizmet etmek te ultima online camiasına ve bencede başarılı bir şekilde devam ediyor. bu arada exile nebulaya benzemeye çalışmıyor ki allah korusun. zaten uo da level ve osi tarzı vardır exile ninki osi tarzı . nebulanında osi tarzı oldugu için bir benzerlik var o kadar.
sirplayA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bronx guzel yasmissinda paticik Uo bolumu eskiden bole deildi yeni yeni genc arkadaslar turemis ve onu bunu karaliyorlar Exile bence suanda Nbl dan sonra turkiyedeki en iyi sphere server.Her gun yeni bir developer yeni bir scripter yeni bir coder bu nedir ya acikcasi hic aklim almadi utlima online in sonu iyiye gitmiyor.[signature][hline]inanilmaz olana inan..
sirplayA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Avp de cok eski bir askadasim ilk defa onu bu sekilde gordum senelerdir :) bende sasirdim acikcasi[signature][hline]inanilmaz olana inan..
avp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 abi ne bilim işte her türlü şeye tahamül edebiliyorum ama yalana iftiraya asla tahamül edemiyorum ondan sora böle oluyo :( :([signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yok yayınladığında ben indirmiştim, yani arşivimde var. coder tüm scriptler benim ben almam hiçbir yerden falan diyodu. arasında nebula-ocak'a ait scriptler bulununca baya bi dalga geçmiştik.. neyse.. bazılarının dediği gibi kesinlikle nebula'nın üzerine kurulmuş scriptler falan değil. bazı birkaç scp var ama onlar da kullanılmıyo sanırım. yani atıp tutmayacak bazı arkadaşlar (sözüm meclisten dışarı).[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat!
LordHeartus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 gelmissiniz turkiyedeki nbl scplerini kullanacak en son sharda laf etmissiniz helal olsun.
Öne çıkan mesajlar