Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile Scriptleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
'yok' yayınlamıştı zaten onları.. ararsanız bulursunuz. kilitlenmişti sanırım[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
imdaat!
Mesaj tarihi:
abi yok adlı player yayımlamıstı ama suanda onun verdıgı yerde yayımlanmıyo yanı onun lınkı kaldırılmıs veya indercegınız seyı kaldırmıs dıebılırm... ben ındırmıstım cok guzel ama bılgısayarıma format atınca hepsı gıttı...[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ...
Türkiye Kamyoncular Odasi
Mesaj tarihi:
coderın vermesine gerek yok nebula-ocak scriptlerine 3-5 ayar çekin al sana en kralından exile scpleri.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
in every job,there is a no!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Coder'in öyle bişey yapacağını sanmam.Ayrıca Coder'in düşüncelerini bilmiyorum ama bence yayımlamassa çok daha iyi olur en azından shard kapanınca yayımlasın.

zaten hergün en az 2 server kuruluyo Coder'yayımlarsa ortalama günde 6 servere falan çıkar.:)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 27 Mayıs 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
coderın vermesine gerek yok nebula-ocak scriptlerine 3-5 ayar çekin al sana en kralından exile scpleri.

Exile scp leri elimde var.Ancak 1 yada 2 tane nbl ocak scp si var onlarda aktif degiller...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar.. Salak Salak!! Konuşmayin.. EXILE 2.5 yildir geliştirilen bir server ve bugune kadar kimsenin scriptlerini kullanmadik yalan yanliş iftiralarda bulunmayin.. Apache iyiki bi staff'tan attık seni eline geçen her firsatta exile'i karalamaya çalişiyorsun.. iyikide aramizdan uzaklaştirmişiz seni.. Faust senide uyardim bir daha uyarmicayağim.. Sakın bir daha gelip bana ali abi naber ali abi şu şölemi ali abi bu bölemi vs. diye gelip msg atma kırarım kalbini..

Saçma Saçma konuşmayi birakin ! Kim bizim scriptlerimizi görmüşki nebula üzerine kurulmuş bir shard'dir diyor.. Bir türkiyede açık olan nebula'dan sonra en eski shard'in ve 2.5 3 yildir kendi developerlarimizla scriptlerimizi geliştirmekteyiz.. Nebula script'leri yayinlandiginda biz yaklasik 2 yildir aktif konumda olan bir shard'dik zaten bu tür karalama kanitsiz mesajlarda bulunan arkadaslara yöneticiler tarafindan gereginin yapilmasini istiyorum..

Baggio
nbl_silencer

Bu tür şeylere artık izin vermeyin sizde bizim ne oldugumuzu politikamizi sistemimizi az çok biliyorsunuz böyle karalama mesajlarina izin verilmeye devam edilirse bu arkadaşlara karşi tavrim forumlarda daha sert olabilir..[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar Sadece Bi Script İstedim Bu kadar Buyutmeyin Yoksa Yok Paticikte Acılan Her Topicde İlla Böle Kavga Mı olcak Ya burda herkez birbirini kollucana herkez birbirinin kuyusunu kazmaya calısıo!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Mrb. Exile scriptleri yayınlanmadı hiç bir zman sadece bir aralar yok nickli bir arkadaş bir kac scp yayınlamaya kalkmıştı. Sanırım bir arkadaşta kufur scriptini bir yerden buldum demiş o arkadaşda yok'dan almıştır çünkü kendisi yayınlamıştı..
Mesaj tarihi:
said:
avp, 27 Mayıs 2004 09:49 tarihinde demiş ki:
Apache iyiki bi staff'tan attık seni eline geçen her firsatta exile'i karalamaya çalişiyorsun.. iyikide aramizdan uzaklaştirmişiz seni..

Arkadaşını editleyip,sonra admin yapan sana karşı olanları kadrodan uzaklaştırıp dostlarına peşkeş çeken adamların yanından ayrıldığıma sevindim zaten.Burada çoluk çocuk muhabbeti yapacak değilim ancak her iki sözünden biri heoa apacheyi attık,koduk,geçirdik olunca belli bir süre sonra 'ben admini gralım,attııım' tadına ulaşıyor.Kimin ne kadar çalıştığı,neler yaptığı ortada laf salatası yapıp millete forumlardan laf sokmak,biz yüz yıllık serverız mükemmeliz ayağına sinir harbi yaratmak ne kadar makbul görür bilemem.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
in every job,there is a no!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Ben bugune kadar hiçbir yerde adminliğimin reklamini yapmadim bir shard yöneticisi oldugum içinde playerlarima karsi bir admin gibi değil hepsiyle dost muhabeti yaptim. .Beni taniyan tanir nasil oldugumu iyi bilir .. Gösteriş budalaliği gibi şeylerim yoktur ha kullanmak istesem şuanki statümle çok şeyler yapabilirm benim orda seni kovduk dememin sebebi seni aşağılamak 'ti bir zamanlar bizim için çalişan şimdide uzaklaştirildi diye elinden gelen yalani söyliyen kişiliksiz biri oldugunun için sana öyle hakaret edici aşağılayıcı konuştum.. Hala edit 'den bahsediyorsunki tekrar söylüyorum ben EXILE'DA EDİT YAPTIRMAM VEDE YAPMADIM!!! Haksızlıklarin her zaman karşısında haklının her zaman yanındayimdir.. Çalişan iyi bir developer'a ki çok ihtiyacimiz olan bir dönemde hakkinda haksiz iddalarda bulundu hiç bir kaanıt ortaya konmadi ve orda haksız olan kimse onun karşısında durmam gerekiyordu ve bunuda yaptim.. Apache tekrar söylüyorum vazgeç bu karalama politikalarindan .. Bu akşam ankaraya gidiyorum staff'dan arkadaslar ve palyerlarla görüşmek için mümkün olursa oversoul 'un eski kadronun takildigi cafeyede ugricam sende oralarda olursan seninle yüzyüze konuşmak meseleyi halletmek isterim.. Bazi şeyler size yanliş anlatilmişsa benim doğrulari anlatip sizi aydinlatmam gerekiyor bu tavirlarindan vaz geçmen için[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
  • Yeni Oluştur...