Digital_Wyrm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 İstemediğimiz. Yerlerde Buyu Atılmasını Marklanmasını. Nasıl Onluye Biliriz. [Bu mesaj Digital_Wyrm tarafından 27 Mayıs 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 safe zone yaparsin green acresteki gibi atamas playerlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
Digital_Wyrm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Tamam Bende Onu diyorum Nasıl yapıcam die.
taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 spheremap.scp nin içinden yapacan orda büyü yapmalarını istemedigin yerin flagini jailinkinden yap. jail gibi bi yer olsun. (flag olarak)[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat!
Digital_Wyrm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Walla Kardes UOdan ve Scp. den Fazla cakmıyorum. Bana Bu Yolu Adım adım Anlaacak biri lazım. flag nedir bilmem.
Öne çıkan mesajlar