Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Evet Arklar Başlicamda Hani Şu DL edilen yer warya oranın linkini arıyorum arama linkinden cok aradım enn az 20 25 dk aradım bulamadım WArdı böle bi thread ama gene acma hissi duydum 2 kişi başlicaz yardım ederseniz sevinmeyiz üzülürüz :P[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 özür dilerim www.paticik.com/ao da 7 days FREE diye kos koca yazıomus O sorunum halloldu sindik hangi server (varsa tabi amele gibi hisseder) Neci olam ?[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 rubika 1 yani atlanteandeyiz biz[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bide cümleten clanız omni veya neutral seçmeee seçmee seçmeeeee....[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Clan RubiKa1[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bizim kadar da Clan ve Rubika 1 Propagandası yapan başka bi forum yok şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla :) Yok yok deiliz clan mlan, Rubika1 hele hiç değiliz... :P Şaka bi yana in-game yardım almak istiyosanız Clan ve Rubika-1 Seçmeniz sizin için iyi olur çünkü forumlarda 1-2 hariç sanırım herkes RK1 ve Clan tarafında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 gel blek biz omni ye gecelim farkli olalim belki prim yapariz[hline]Roderick "Preanx" White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shesshi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 :) omni'den clan'e gecen biri olaraktan zevk almak istiorsaniz clan olun, neden mi ? lvl 94 trader yaptim 1 aydan fazla bi surede omni. ve team yaptigim kisiler hep ayniydi. o kisiler oyunda degilse team yapamiorduk. ne demek istedigimi anlamissinizdir :) clan da 132 doc yaptim :) 1 ay surmemistir. arada da 120 ma yaptim, tabii o ma su an 184. kisacasi omnide insan yok eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 notum warstan bir kac ay sora clana gecme cogaldı cunku clanlarda tower saldirilarinda birlik vardi en azından bu benım gozlemım, kısaca guclu tarafa gecme oldu omni daha da zayıfladı flm bunu su ankı xp bonustan da gorebılıoruz eskiden cekismeli giderdi sayilar omniyi bilmiorum ama clanda cok sayida buyuk ve guclu guild var[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Başlayamıcam :)))))))))))))))))))))))))))))))) ehehehe[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar