Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Grams

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

kurgunun bozuk olduğuna katılıyorum, filmin belki de tek kötü yanıydı ama ağır bastı..

ortada bölünmüş bir film var ama ne için bölünmüş veya bölünerek getirdiği fayda nedir sorularının cevabını veremiyor.
başlarda anlaşılmayı zorlaştırıyor, memento gibi zaman veya olay akışı baz alınmadan bölünmüş 5 dakika içinde 3 hatta 4 farklı zaman biriminden sahne gösteriyor ve bu filmin ilk yarısının çoğunu parça birleştirmeyle geçirmemize yol açıyor, peki bunun bir amacı veya getirisi var mı ? hayır, anlayınca bir getirisi yok çünkü filmin ortasında sonunu çok rahat kestirebiliyorsunuz.yarardan çok zararı var.

ama tabii oyunculuk, atmosfer, filtreler, sesler filmin başarılı olduğu çok şey söz konusu.sıradan gibi gözüken konu bu etkenlerle sürükleyici hale getirilmiş.bence çok iyi bir filmdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
uzun zamandir izlemek istiyordum bugun dvd kiralamak icin listeye bakarken gozume takildi izledim film guzel guzel olmasina da ben boyle filmlere gelemiyorum olacak is degil o oluyor o kaliyor o son anda buluyor onun istemedigini o aliyor fln yeter yemin ettim artik komedi olcak ya da aksiyon cia kapissin kendi arasinda izleyeyim ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...