Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech Wireless Rumblepad 2 sorunu

DadashNik0F

Öne çıkan mesajlar

Bugün şansıma vatan bilgisayarda sadece bir tane kalan wireless rumblepad 2yi aldım. Eve geldim kurdum, driver install falan ettim. Ama Logitech profilerı bir türlü çalıştıramadım. Problem şu :

Bilgisayarımdaki bütün usb girişlerini test ettim, driverı sildim yükledim, klavuzdaki yüklenme sırasına göre yaptım herşeyi. Yinede fayda etmedi.

Oyun oynayayım bari dedim. Pes 2009u gayet rahat bir biçimde oynadım. Yani pad gayet düzgün çalışıyor ama driverını bir türlü halledemedim. Yardım plx :/
Sosyal ağlarda paylaş

USB'den epey güç kullanıyor bunlar. Diğer USB cihazları yüzünden güç yetmiyor olabilir belki. Geçici olarak diğer USB cihazları çıkartıp gamepad'i kasanın arkasından doğrudan anakarttaki USB girişine bağlamayı dene bir bakalım.

Edik: Gamepad çalışıyosa sorun güç değildir gerçi. Adam gibi okumadan yazmışım ugh.
Sosyal ağlarda paylaş

Controller ve profiler baska bir makinede problemsiz calisiyorsa kendi makinende profiler i uninstall et, device manager dan pad i kaldir, ardindan bi registry clean programiyla alakali seyleri kaldir.(ccleaner?)
temiz kurulum ardindan calistirabilirsin belki.

Devam ederse problem logitech ile gorus, genelde bu tarz seylere kayitsiz kalmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...