Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kondisyon

burcc

Öne çıkan mesajlar

şimdi böyle koşmadan yürümeden kondisyon nasıl yapılır, var mıdır bileniniz? Yani, ben geçen sene bütün yaz basketbol oynadım günde 3 saat civarı, ama ardından halı sahada futbol maçlarında farkettim ki 25 dakikada maksimum kesiliyordum. Şimdi 5 ay falan ara vemiştim spora, tekrar başladım ilk halı saha maçımda 15 dakikada pelt oldum, kilolu insanlar falan azman gibi koşuyorlar. Kilolu da değilim, her gün spor yapsam da kondisyonum gene çok iyi değil, ne yapmam gerekir? Yani bu kondisyonu koşu harici başka bir şeyle sağlayamaz mıyım ben? Valla çözemedim ya, forvette oynayabilecek yeteneğim de yok ki top bekleyeyim, ne zaman oynasam ortasahaya koyuolar, tabi ilk 15 dakika 4-0 falan yapıyoruz, sonra ben düşünce bir anda maç 4-4 olabiliyor. Defansım da çok kötü, kaleciliğim aslında iyi refleks falan ama onu da ben çaktırmıyorum, kaleye geçirirler kesin. Ne yapsam ne yapsam, jubile mi yapsam arkadaş? Amma taktım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçtan önce yarım sahada 4-5 tur koş , sonra yürü ve maça öyle çık.nefesini kontrol etme de yardım eder bu .
sigaranı falan bırakman lazım.kullanıyorsan.

ve tempolu hafif tempoda koşunu haftada bi 5-6 km diyeyim yapman gerekiyor.

Bu arada hiç bunlara gelemiyorsan kaleciliği öneririm halı saha maçlarında.ben kaleciyim ve maç kurtaran adam olmak süper bir olay.eldivenlerini takıyorsun oyunu başlatıyorsun ,sert şut çıkarıyorsun falan cech gibi hissediyorsun kendini =)
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
Maçtan önce yarım sahada 4-5 tur koş , sonra yürü ve maça öyle çık.nefesini kontrol etme de yardım eder bu .

Bu arada hiç bunlara gelemiyorsan kaleciliği öneririm halı saha maçlarında.ben kaleciyim ve maç kurtaran adam olmak süper bir olay.eldivenlerini takıyorsun oyunu başlatıyorsun ,sert şut çıkarıyorsun falan cech gibi hissediyorsun kendini =)

yeteneğim yok kaleye sokuyolar demiyosun da fafdasf
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

oha dünyada yanlız olduğumu düşünüyordum

ha bu arada, kiloluydum ben, koşamıyordum iyi, sonra 15 kilo verdim, 80 den 65e indim, şu an 65 civarıyım işte 1 altı 1 üstü falan, neyse yine şişman halimdeki kadar koşabiliyordum en fazla, bi süredir kan hapı kullanıyorum, zaten kan vermek istemiştim kan değerim düşüktü almamışlardı. Kan hapını kullandığımdan beri uzun süre koşabiliyorum, muhtemelen oksijen yetersizliğiydi kesen beni, gırtlağım yanıyor gibi oluyordu böyle falan, şimdi köpek gibin koşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...