burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 şimdi böyle koşmadan yürümeden kondisyon nasıl yapılır, var mıdır bileniniz? Yani, ben geçen sene bütün yaz basketbol oynadım günde 3 saat civarı, ama ardından halı sahada futbol maçlarında farkettim ki 25 dakikada maksimum kesiliyordum. Şimdi 5 ay falan ara vemiştim spora, tekrar başladım ilk halı saha maçımda 15 dakikada pelt oldum, kilolu insanlar falan azman gibi koşuyorlar. Kilolu da değilim, her gün spor yapsam da kondisyonum gene çok iyi değil, ne yapmam gerekir? Yani bu kondisyonu koşu harici başka bir şeyle sağlayamaz mıyım ben? Valla çözemedim ya, forvette oynayabilecek yeteneğim de yok ki top bekleyeyim, ne zaman oynasam ortasahaya koyuolar, tabi ilk 15 dakika 4-0 falan yapıyoruz, sonra ben düşünce bir anda maç 4-4 olabiliyor. Defansım da çok kötü, kaleciliğim aslında iyi refleks falan ama onu da ben çaktırmıyorum, kaleye geçirirler kesin. Ne yapsam ne yapsam, jubile mi yapsam arkadaş? Amma taktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Koşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Maçtan önce yarım sahada 4-5 tur koş , sonra yürü ve maça öyle çık.nefesini kontrol etme de yardım eder bu . sigaranı falan bırakman lazım.kullanıyorsan. ve tempolu hafif tempoda koşunu haftada bi 5-6 km diyeyim yapman gerekiyor. Bu arada hiç bunlara gelemiyorsan kaleciliği öneririm halı saha maçlarında.ben kaleciyim ve maç kurtaran adam olmak süper bir olay.eldivenlerini takıyorsun oyunu başlatıyorsun ,sert şut çıkarıyorsun falan cech gibi hissediyorsun kendini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://fizy.com/s/11ccao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 derin nefes egzersizleri yap kafanı suya sok nefes tut akciğer hacmini genişlet.nefes nefese kalmassın ama kas ağrıların yine olur.ona yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 balon said: Maçtan önce yarım sahada 4-5 tur koş , sonra yürü ve maça öyle çık.nefesini kontrol etme de yardım eder bu . sigaranı falan bırakman lazım.kullanıyorsan. ve tempolu hafif tempoda koşunu haftada bi 5-6 km diyeyim yapman gerekiyor. Bu arada hiç bunlara gelemiyorsan kaleciliği öneririm halı saha maçlarında.ben kaleciyim ve maç kurtaran adam olmak süper bir olay.eldivenlerini takıyorsun oyunu başlatıyorsun ,sert şut çıkarıyorsun falan cech gibi hissediyorsun kendini =) yeteneğim yok kaleye sokuyolar demiyosun da fafdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 harbi bende 10 yıldır hiç bi sportif aktivite göstermiyorum mouse a tıklamaktan başka. 1 yıl düzenli haftada 2 gün yüzsem kondisyonum düzelirmi yoksa yetersizmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 yoo sağ bek canavar oynuyorum abi . ama kaleciliği daha fazla seviyorum.bi de herkesten kaleci olmaz .nerde yer alacanı bilicen, uçucan ,sezilerin reflekslerin iyi olucak. yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 heh şaka yaptım yav.ama genelde öyle olur kötü oynayanı kaleye geçirirler sdf bu arada joker bünyeden bünyeye değişir yani :S yeter mi yetmez mi demicen veya gidip bi body'ci ye danışcan fitness'da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 yeteneğim olmadığı için kaleye sokulan adam benim yanlış olmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 valla hafta 4 5 km zaten koşuyorum halı saha maçını her hafta yaptığımız takdirde, valla biraz daha böyle takılacağım, olmazsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ya insandan insana fark var.şişman sigara içen adam benden hızlı koşuyor mesala inceyim ve ne sigaram ne alkolüm var.akciğer kapasitesi ve kas kondisyonu yani tüm olay.ama sen o kadar spor yaptım hala böyle diyorsan bi doktora git baksın nefes alıp vermene falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Hocam kondisyonun en iyi ilacı dağ bayır koşmaktır arada bi sabah koşusuna çıkmayı dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 daga cik orda idman yap akyuvar kapasiten genislesin , asagi inince daha fazla oksijen tutmaya baslar kesin cozum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 balon said: Maçtan önce yarım sahada 4-5 tur koş , sonra yürü ve maça öyle çık.nefesini kontrol etme de yardım eder bu . sigaranı falan bırakman lazım.kullanıyorsan. ve tempolu hafif tempoda koşunu haftada bi 5-6 km diyeyim yapman gerekiyor. Bu arada hiç bunlara gelemiyorsan kaleciliği öneririm halı saha maçlarında.ben kaleciyim ve maç kurtaran adam olmak süper bir olay.eldivenlerini takıyorsun oyunu başlatıyorsun ,sert şut çıkarıyorsun falan cech gibi hissediyorsun kendini =) oha dünyada yanlız olduğumu düşünüyordum ha bu arada, kiloluydum ben, koşamıyordum iyi, sonra 15 kilo verdim, 80 den 65e indim, şu an 65 civarıyım işte 1 altı 1 üstü falan, neyse yine şişman halimdeki kadar koşabiliyordum en fazla, bi süredir kan hapı kullanıyorum, zaten kan vermek istemiştim kan değerim düşüktü almamışlardı. Kan hapını kullandığımdan beri uzun süre koşabiliyorum, muhtemelen oksijen yetersizliğiydi kesen beni, gırtlağım yanıyor gibi oluyordu böyle falan, şimdi köpek gibin koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bu nefes tutmayı geliştirmek nefes tuta tutamı olur . Oturduğum yerden nefesimi tutsam böyle saatte 1 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sana bi haller gelsin anca öyle 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bende bi ara kondisyonum kötüyken sahada 3- tur koşup ısınıyım dedim, sonra maçta koşamadım, harcama eforunu boşa hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Topicim olcak benim ya aramaya üşendim bi gün koştum sahilde bayaa bi o sahildeki mekik aletiin falan kullandım dersaneye gidemedim 2 gün daha doğrusu tuvalete bile gidemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Wylde said: bu nefes tutmayı geliştirmek nefes tuta tutamı olur . Oturduğum yerden nefesimi tutsam böyle saatte 1 fln ya tabi nefesi kontrol açısından iyidir kendini geliştirmek istiyosan ama daha zorlayıcı şeyler de yapman gerekebilir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 DoubleW said: daga cik orda idman yap akyuvar kapasiten genislesin , asagi inince daha fazla oksijen tutmaya baslar kesin cozum:) o öyle basit değil ki.alyuvar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 SEKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ev işleri acayip kondişsyon yaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar