Taina Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Su an da anda elimizde hazır sphere var vede dier emulatorlere gecmeyi dusunuyoruz sphere la aynı rahatlıkta sphere kadar basit,kolay bir emulator varmı? varsa nedir vede bu emulatorleri bulabilecegim bir web sitesi varmı? Bir de Tum Emilatorlerin Adı Vede Web Sitelerini YAzarmısınız Emegi Gecen Herkese Tesekkur Ederim........[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ? Cevap?[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Pol ve RunUO yu oneririm sana (Ilk basta zor gelebilir fakat sonra alısırsın] Nerden cekecegin ise google da arat 10dk da bulacağından eminim:)[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Baska neler var icq ma gelirmsin karakan[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Dierleri Fasafisoo[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 www.runuo.com fakat çok kişiyi kaldırmaz bu emu çatlasa 50 60 kişi ama herseyi süper[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frostct Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 iyi de kardeşim senin verdigin ve gerisi fasafiso dediğin siteye giriyoruz ama boyle bir site yok yani sayfa görüntülenemiyor uyarısı cıkıyor saçmalığa bak. ben sizden tek birsey isterim o da: bana SphereServer bulun yani sitesini indireceğim yeri falan yani şu senın serverın oluyo ya GM falan oluosun o turden anlatabiliomuyum ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: frostct, 23 April 2003 20:10 tarihinde demiş ki: iyi de kardeşim senin verdigin ve gerisi fasafiso dediğin siteye giriyoruz ama boyle bir site yok yani sayfa görüntülenemiyor uyarısı cıkıyor saçmalığa bak. ben sizden tek birsey isterim o da: bana SphereServer bulun yani sitesini indireceğim yeri falan yani şu senın serverın oluyo ya GM falan oluosun o turden anlatabiliomuyum ???? Google a girip bi arama yapamıomusun ![hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: TaZmAnYaK, 23 April 2003 17:28 tarihinde demiş ki: www.runuo.com fakat çok kişiyi kaldırmaz bu emu çatlasa 50 60 kişi ama herseyi süper[hline]ICQ: 4435695 50 60 kişimi? Valla ben uo server işlerini bırakmadan önce ilk Beta testte 3000 tane user sokup birçoğu aynı makinadan olmaklan beraber serverın çalıştığı makinanın sadece %70 remini yemişti ve adamlar dahada çok kişi kaldırmalı cok daha az lag olmalı diye yazı yazmışlardı.Beta sürümleri geliştikçe lag fazlalaştımı?!?[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar