Head Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 LAIK SISTEM OLARAK NUKLEER ENERJIYI TURKEYE'YE SOKMAYACAĞIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 0ne said: Tüh kaçmış buluşma neyse artık bi dahakine benim burdaki nerdeyse herkesle bi vesile sayesinde yıllardır az buz dahi olsa muhabbetim, hani yüz yüze 3-5 görüşmüşlüğümüz, ortak arkadaşlar vesaire var.. xaenin gelin dediğinde yine de gidersem hoş olmaz belki diye düşünüp gitmeyi teklif dahi etmemekle beraber senin bu aşırı özgüvenin beni benden almakta. belirtmeden de geçemedim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 lol gökhan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sen ne diyosun, zegnayla birlikte yatmak bile istiyorum ben. sarılsak gece sıcak sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Allah'ın varlığı, Türkiye'de nükleer enerji ve bekaret nasıl korunabilir konularında çok ilginç tartışmalar vardı. Çok ilginç ile kast ettiğim BAYA ilginç, daha anlatmama forum kuralları maalesef müsade etmiyor. Ama olabilecek en kısa özet geçilmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ahahaha ulan o imza ne öyle fristayl yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar