Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklamlar

Lyria

Öne çıkan mesajlar

Ben Hülya Şaşarın uçakta molpedsiz kalamsına üzülüyorum çok. Zavallıcık şimdi havada först klass uçuyor o da neee? Eyvah molpedi kalmamış aman yarabbim delikanlılık göstergesi molpedi bitmis. O artık bir toptur. Delikanlı değildir. Hemen imdada hostes abla yetişir. Böyle kıvırtkan hareketlerle anlatır, zeki ve aynı anda önceki hayatında sazan olan bir abla atlar bende var diyerek. Hülya, canım ne mutlu olur yeniden delikanlılık mertebesine ulaşmıştır. Yazık allah kimseyi molpedsiz bırakmasın diyesi gelio insanın. Eee akabinde birbirinden şahane ve edebi küfürlerim dökülüveriyor gül dudaktan.Allah sabır versin hepimize....[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de tirink tırank diye başlayan reklama taktım bu sefer, saat çalıyor adam gözlerini cin gibi açıyor.. Şimdi bu adam gözlerini böyle açınca bende bir eziklik baş gösteriyor dünyanın en önde gelen uyanma özürlüsü olarak.

Ben bir gün hatırlamam ki böyle cin gibi uyanayım. Bir gün hatırlamam ki şefkle heyecanla yaa bismillah diyip yataktan fırlayayım.
Bir gün hatırlamam ki bu akşam erken yatıcam yine uykumu alamadım diyeyim.
Bir gün hatırlamam ki kahve içmeden ayılayım.
Yine bir gün hatırlamam ki küfür etmeden giyecek bir şeyler arayayım...

Devam edersem hatırlayamadığım tarihime yazmadığım daha binlerce şey bulabilirim. Yok böyle bir insan. Şimdi siz bu adamı çıkarttınız ne oldu? Patron reklamlarda erken kalkan amcayı örnek gösterdi.

Bıktım yıllardan beri ya, tamam ben kabul ediyorum uyanamıyorum başımda ikitane kedinin vıyaklamasına rağmen uyanamıyorum. Yani bir insan sabahları uyanamıyor diye bukadar ezilmesi normal mi?

Yani bir insan hayatı boyunca gözlerini cin gibi açmıyor diye günah keçisi yapılır mı?
Allah aşkına hangimiz sabah öyle uyanıyoruz.

Ve tanrım rica ediyorum birdahaki yaşantımda patronumun yatağının baş ucundaki çalar saat yap beni zamansız zamansız öteyim de görsün. İntikam dediğin böyle olmalı işte...Düşünmesi bile güzel be.

Bi de bu reklamların hangisi doğru ki?
Aslında gazımı almışken çocuk da yaparım kariyer de olayınada kondurmak isterdim ama neyse milli kadın marşı oldu.

Sanki orkid olmasa ben özgür olmiycaktım.
Sanki orkid olmasa ben kariyer yapamiycaktım.
Sanki orkid olmasa ben çocuk da doğuramayacaktım.
Sanki , sanki,sanki terelelli....

Nasıl da böyle bangır bangır söylüyorlar heryerde. Hatta dangalağın biri hadi orkidiniz bilmem kaçıncı yaşına girmiş hayırlı olsun dedi.

Ya ben belki orkid kullanmıyorum belki ben bez bağlıyorum haa sana neeeeeeeeee? Bu konuyu ben uzattıkça uzatırım. Eti cine de taktım zaten sıcak ye soğuk ye pişir ye zırt ye zurt ye diye diye aldırdılar. Bi b........ benzemiyordu o ayrı. Karşıyım yani böyle empoze edilişlere.[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra da bir de Rozili Günler çıktı....
Ablanın birtanesi çıkmış o malum günlerde ne yapmamız gerektiğini anlatıyor...
Vee evet bizler genç türk kızları olarak o ablanın ve bu müthis reklam filminin senaristi sayesinde yıllardır arayıp da bulamadığımız nedeni öğreniyoruz....

Bir kaç adet güzel tatlı yapan kız arkadaş....
Ve anlayışlı bir sevgili....

Bu konuyu aydınlatalaım... Güzel tatlı yapabilen kaç hatun kaldı birileri bana söyleyebilir mi ? Bu teknoloji ve hazır gıdalar arasında okadar sıkışıp kaldık ki telefon edip bana oradan 1,5 iskender ve yanında bir kemalpaşa getir demek daha kolay. Ve ya bir pastaneye gidip hazırını almak.. Tamam ablalar tatlıları yaptı diyelim ee sonra mutfağın hali ne olacak ben bir de o agresif halimle küfür ede ede mutfak mı temizleyecem..... Şimdi geldi anlayışlı sevgili olayına... Valla ben sinirliyim diye kapıyı suratına kapatırsam ve buna rağmen bana sevimli bir ayıcıkla gelen bir erkek arkadaşım olursa terk ederim... Kılıbıklığın alalsı bu kardeşim... Hatta ben o kapıyı öyle kapatırsam o beni terk etsin.. Anlayış mantalitesi nekadar farklı şu insanların yaw... Yani hatunu başka bir erkekle uzun eşşek oynarken yakalasa abimiz Yazzıkk rozi günlerini yaşıyor diye tatlı tatlı tebessüm edecek....[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara da piyalenin kurabiye reklamına takmış bulunmaktaydım, reklam başlayınca oyle kir pas içinde çalışan adamları filan görünce heytt breee aslana bak nasıl sallıyo çekici diyesiniz geliyor ama o baştan çıkartıcı kıvılcımlı sahnelerden sonra müzik yumuşuyor , o az once heytt be aslan dediğimiz adamlar bembeyaz bir masa örtüsü çıkartıyorlar ve porselen çay takımı eşliğinde çay paydosu yapıyorlar evlere şenlik bir görüntü.... Bir an sanayide çalışan türk erkeklerini düşündüm tuvalete girip elini yıkamaktan aciz olanları. adam kaportacıda çalışıyor çay paydosunda kir pas içinde güzelim beyaz örtüyü bir teneke kutunun üstüne örtüyor. porselen çaydanlıktan çay döküyor porselen fincana fincanda yağ izleri kalıyor pis pis... sonrada kurabiyelerini yedikten sonra o güzelim örtünün kenarına ağızını ve ellerini siliyor.... bööööööö ya kardeşim madem reklam yapacaksınız şunu bir de türk erkeğine yakışacak şekilde yapın.....[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 26 Mayıs 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
oy oy oy patiye yeni hiperaktif birilerinin geldiğini sanıyorum
hoş geldin diyelimde

boyle gelenler pek dayanamadan gittiler yanniz hatirlatirim, umarim arkadaşın sonu farklı olur.[signature][hline]Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
aslında çikolata-biskuvi piyasası gibi olsa internet çok iyi olurdu.

Sosyal ağlarda paylaş

Valla değinirim değinmesine de arada bir arkadaş sağolsun uramış beni vizyon bölümümüz var diye... Bakmıştım orada genelde diziler ve filimler vardı vizyondaki.Yanlış yere açmışız hakikaten konuyu...İstesek birilerinden de taşısalar o tarafa. Ve ya nasıl ederim nasıl yaparım? Bir de uyarı dilimiz accık daha sinir katsıyısı az şekilde yapılsa ben daha çok sevinicem:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

Lyria bir günde 42 mesaj atmışın böyle gidersen benim 1.5 yıldır alamadığım madalyayı 20 günde alacan!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok abisi o cici çocuktur yapmaz öyle şey o...daha yeni ondan..post falam ayıp şeyler onlar..!

yakında buraya bakmayı da öğrenecek..

saygılarımla,
CthuLhu_..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 26 Mayıs 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten pst kasmanin mantigini anlayamadim insanlar uo oynamak beyni sulaniyor ne gorse kasiyor :) ayrica forum eglenmek bisiler paylasmak icin filandir ne fark eder madalya vs yani anlamadim o zaman zevki nerde eylence nerde hiç anlayamadim bole insnalari basi goğe mi ercek sanki .....:yapma:[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Sosyal ağlarda paylaş

Ve ayrıca da söyledim niye buraya yazdığımı....Ve özürdiler gibi bir mesaj yolladım niye açık kolluyorsunuz ki bukadar? arasıra buraya da baksın filan... Yorum yapmadan bir insan önceki yorumları da okur....Evet forum mantığı vardır ama son yazılan mesaja göre yorum yazılmaz...[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...