Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yaparsın. İkinci çarpma için aynı kodu kopyalayıp tekrar kullancaksın o kadar. Bunun gibi birden fazla kullanılan bloklar (anlatmayacağım faydalarından dolayı :D) fonksiyon haline getiriliyor genelde. Ama madem fonksiyonlarla aran pek iyi değil şimdilik kafanı çok da yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Peki 'n' i aynı kodun neresinde kullanmalıyım ki çarpılan matris sayısını kontrol edeyim. Aslında en başından beri sorunum bu 2D dizi olduğundan bi türlü kavrayamadım neresine n değişkenini atamam gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Sorunu anlamadım. Sen kodu yaz, yapmak istediğin şeyi ve sorunun nerde olduğunu da yaz. Bir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 for(i=0;i<n;i++) { for(j=0;j<n;j++) { mult[i][j]=0; for(r=0;r<n;r++) { mult[i][j] += m1[i][r]*m1[r][j]; } } printf("n"); } şimdi ilk kod bu, tekrar aynı kodu yazıp mult=[i][j]=0 ı silip mult[i][j] += mult[i][j]*m1[i][j] şeklinde yazmam gerek sanırım, sorduğum şeyde A^3 için bunu yaptım A^4 veya A^7 için bunu kendiliğindne yapmasını nasıl sağlıcam orasını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar