Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 selamlar, bugun sabah 7 gibi accountuma girmeye calistigimda hacklendigimi fark ettim ve hemen gizli sorumun cevabini girerek hesabimi geri aldim. oyuna girdigimde iki karakterimin de itemlarinin ve cantadaki muhtelif materyallerin silindigini gorunce, hemen bir ticket actim. ticket actigimda saat 7.20 civariydi, su dakika itibariyle hala gm'i bekliyorum. tamam patch yeni cikti, yogunlardir eminim falan ama, abarti degil mi bu kadar bekletmeleri? bu islemi hizlandirabilmenin bir yolu var mi? tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yok bekliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bir batıl inanç olarak arada bir editlemenin işe yaradığı söylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 hack olayları cıvıtmış iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar