rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 uykusuz teshisi ve noktayi koymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bir karikatür herşeyi anlatıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Uykusuzu yada pengueni ikisini ayni anda degil ama ikisinden birini alsalar ergenokondan iceri digerinin kapagini cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Secimden sonra penguen'in kapagi da baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 dün samsuna dönerken otobüste okurum diye uykusuz almıştım. yanımda 30lu yaşlarda biri oturdu kapağa uzun uzun baktı sonra suratıma bi garip baktı galiba akp sempatizanıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 belkide seni çekici bulmuştur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 yalnız fettullahçılar nasıl kudurmuş, sözlükte felan salya saça saça uykusuza saldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 harbiden sözlük kaç senedir fethullahcıların veya akp sevenler derneğinin elinde unuttum gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar