Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bu sene III.sünü düzenleyeceğimiz İTİCON'da, her sene olduğu gibi LARP, FRP ve RPG masaüstü oyunlarımız ve çeşitli board game'lerimizle şehirlerarası bir üniversite etkinliği olarak, siz FRP severlerle, 16-17 Mayıs tarihlerinde Küçükyalı kampüsümüzde buluşuyoruz. 3 Mayıs gününe kadar Dm Kayıtları yapılabiliyor. Oyun listesi ise yine 3 Mayıs günü açıklanacakmış. Ayrıca şehir dışından gelmek isteyen arkadaşlar için konaklama imkanıda sağlıyorlar. Buyrun Web Adresi: ITICON 2009
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Son dakika gibi olacak ancak öğrendim con u. Ancak larp kayıtları oyunlarda boş yer olup olmaması muallak. Larp kayıdı için kod nerden alınıyor mesela. Şimdi siteyi biraz daha inceleyim belki gözümden kaçmıştır.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Şimdi convention alanını ve larp alanını bitirdik. Eğer LARP'lara katılmak istiyorsanız boş yerler var. (2. gün olan Ippon'da özellikle) Yarın oraya gelirseniz 10-11 civarında ya c.tesi olan LARP'a ya da pazar günküne yerleştirilirsiniz kesinlikle. Şu an ilk gün açılan tüm oyunlar dolu, 2. gün de 8 oyuncuya oyun kalmadı, yeni oyunlar açılacak bu kişiler için ya da yer olması durumunda LARP'a alınacaklar. Birşey sormak isterseniz, sitedeki tel. numaraları 24 saat açık gibi birşey. Uyanırlar en kötü ihtimalle. Bir de büyük konuşmak gibi olmasın da, cidden keyifli bir con. olacak dekoruyla, LARP'larıyla, oyunları ve afterparty'siyle (İlgilenenler için söylemek gerekirse 4 canlı performans izleyebileceksiniz, c.tesi akşamı. Kostümsüz olacak parti.) Gelecek olanlarla yarın orada görüşürüz, mage oynatacağım. Bir de saat 10'da Kadıköy İskelesinde H.T sahnesinden servis kalkacak. Late Night bilgileri bunlar.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 "Oha lan karşıda batak larp'ı var"
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Gkgokhan _ILuVaTaR_ Eklerim demiştim xD "Strafor, sıcak ve mitoloji multi-temalı con. ITICON" bitti. Attached files
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ehe çok sinsi çekmiştin ama o fotoğrafı, arkamı bi döndüm fotoğraf makinesi. neyse, cumartesi günü baya eğlendik LARPta, yukardaki oyunları izleyemesem de. pazar günü de biraz sattım da çaktırmayın :p
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bi hafta gecikmeli yapsak o sıcak sorun olmayacakmış ya yaktınız bizi klimalarla oynayanlar :P ne sıcaktı yaa. Yinede güzel oldu fotolarınızı bekliyoruz :P
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Semih gözümdeki ateşi görmek istiyosan bu resmi 10 kişiye yolla. Otomatik olarak alevler çıkacak. Ve sana laflar hazırladım sevgili boss'um..
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://www.level.com.tr/index.php/haber/55-haber/2312-tcon-iii-videosu LARP kıyafetlerinin neredeyse herşeyini kulüp üyeleri yaptı. Anubis'i de ben yaptıydım. İlker giymiş, yakışmış da :P
Öne çıkan mesajlar