Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Oyunu dün sabaha karşı indirdim fakat açmaya çalıştığımda VPU recover şeklinde bir hata veriyor. Öğrendiğim kadarıyla bu Win 2000/server ve Radeon 8500(ve bir kaç modeli daha) kullananların başına geliyormuş. Ati'nin sitesinde "bu sorunla ilgili patch yakında çıkacaktır" yazıyor. Eğer bir şekilde aynı sorunla karşılaşıp çözen olduysa yardım ederse sevinirim.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 aynı sorun xpde de var olay hafıza yetersizliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 VAlla dostum tanıdığım kimsede böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sanırım patchi beklemekten başka bi çözümün yok. :([signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk [Dreamsmiths] We come, We conquer, You die. ***Kill for Curse Alliance*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Evet patch beklenecek artık.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar