Legadema Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Tercihlerinizi ve Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Benim görüşüm eger solo groupta renown farm yapıcaksak tabiki Conflagration. Ancak benim personel healerım var ve 7/24 birlikteyiz ve daha cok hareket ve hız sevdigim için Immolation tercih ediyorum heal effect ve movenment speed recude cok işe yarıyor ayrıca genel olarak damage de çok iyi. ORvR için ise kesinlikle Conflagration diyorum, Teşekkür ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 personel healer iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Legadema said: Ancak benim personel healerım var ve 7/24 birlikteyiz ve daha cok hareket ve hız sevdigim için Immolation tercih ediyorum heal effect ve movenment speed recude cok işe yarıyor ayrıca genel olarak damage de çok iyi. işte bunu çok seviyorum ya. bw'lerin herbirerinin birer wp'si birerde rp'si oluyor. personel guarda girmeyelim bile. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 dakro said: Legadema said: Ancak benim personel healerım var ve 7/24 birlikteyiz ve daha cok hareket ve hız sevdigim için Immolation tercih ediyorum heal effect ve movenment speed recude cok işe yarıyor ayrıca genel olarak damage de çok iyi. işte bunu çok seviyorum ya. bw'lerin herbirerinin birer wp'si birerde rp'si oluyor. personel guarda girmeyelim bile. :D personel guard, hmmm... O kadarıda hayvanlık olur:) Bir arkadaşımla birlikte başlamıştık oyuna adam mmorpg hayatı boyunca healer oynadı çok yetenekli bu konuda bende hep range dps yada hybrid classlar seçtim buradada BW+RP kombinasyonunu yaptık, ayrıca hiçkimse healerla oynamanın easy mod oldugunu düşünmesin sürekli birilerini öldürmenin dışınca bi gözünün healerının üstünde olması ve cclerini onun için sürekli saklaman kolay bir iş değil. Zaten en basitinden herhangi bi t4 scenariosuna pug bile girseniz eger mantıksız hareketler yapmazsanız gayette heal geliyor. Bu arada Eltharion/Order. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bizide healerdan soğuttular bıraktık zamanında. Neymiş efendim dps yaparken healerı takip edemezlermiş. Neymiş efendim niye heal gelmiyomuş. 500 feet ileri charge atıpda bu lafı diyen adamlarla oynadık. Geçtiği onca adam yada stealth leri saymıyor. Zaten her 20 saniyenin 5 saniyesi silence ız. Komik olaylar :). Şuan hem yabancı guildde hemde dps im mutluyum. Yinede healerları takip ediyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Cover The Healer FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 selamlar, Bende BW karakter oynatmaktayim, seviyem 31. Immolation pathini sectim, verdigim hasar konusunda memnun olmama ragmen cok cabuk oluyorum, ilk 2 tier de daha dayanikliydim. Gecenlerde level 21 chosen (9 level dusuktu benden) birebirde kesti, gerci genelde mesafeyi koruyorum ama bundada olmaz artik dedim ama oldu. 2 devastator set parcasi bide guilddeki arkadaslarin verdigi bi kac guzel item var (tesekkurler Exile), wounds a mi vermem gerekiyor? yani bu kadar dayaniksiz olucagini hic tahmin etmemistim, bi yerde hata mi yapiyorum sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 düşük levelda hp yokki? çabuk ölmen normal. Ayrıca mümkünse 1vs1 dede tank sınıflara ölün. r40 da tank ları çatır çatır yiyor bw ler. 1vs1 oyunu değil sonuçta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ignite+detonate+boiling blood bunları distance'ı koruyarak attıktan sonra withering heat'e başla, target'ın healersa yada heal alıyorsa playing with fire atmayıda unutma bu kombinasyonda senden 9lvl düşük herhangi bir classın seni 1v1 de kesmesi imkansız gibi bişey heleki 100 combustion ve full HP isen idda ediyorum İMKANİ YOK kesemez. Ha balına yada herhangi bi defansif skille denk gelir üst üstüne 3-5 tane distrupt görürsün ekranda o zaman işler değişir. LvL 32 oldugundada bunu yapmanı tavsiye ederim http://www.wardb.com/career.aspx?id=11#0:0:13:8864:0:0:25:563:8196:8209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar