Creus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 buldum buldum şimdi. arayan olursa aklında bulunsun. divxplanet.com da var. ing/türkçe ikisi de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 cado said: cowboy bebop trigun black lagoon samurai champloo bunlar + full metal alchemist yeni baslayanlar icin ideal bence. seslendirme olarak ise kesinlikle orjinal (japonca) seslendirmesiyle izlemeni tavsiye ediyorum. ilk baslarda bazi seyler garip gelse de ilerledikce ingilizcesindekiler garip gelecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 fma nın remake ini izliyorum ztn yani günü gününe takipteyim 2bölümüde izledim. eski halinide bugün alıyorum arkadaşımdan. bi anda çok yoğun daldım içine ama çok eğlenceli : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Sen bi de eski seriyi izle sonra eblek eblek dolaşıcaksın bir süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 O indirdiğin version da dual audio var ise alt yazıda mevcutdur sanırım, styled dır büyük ihtimal. Format ı ne video nun? Codec pack ne kullanıyorsun eğer container mkv ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 full metal panic - cok eglenceli 3 sezon var clanned - guzel anime komedi drama falan. 2. sezonu gecen hafta bitirdim. beni aglattigi icin tavsiye ediyorum school rumble - baya komik birsey tsubasa cronicles - kuro-pon history's greatest disciple kenichi - komedi/martial arts tipi anime. Mangasi daha guzel ama Darker than black - 25 bolum ama baya ilgi cekici Ghost in the shell - guzel bi anime ingilizcen iyiyse tavsiye ederim. cok konusuyolar falan anlamasi zoe gelebirir bazi yerlerde black lagoon - yine 20 kusur bolumluk birsey ama baya guzel. Higurashi no Naku Koro ni - 3. sezonu yeni basladi. ilk sezonda noluyo lan diyip birakma. piskopat bi anime farkli turden animeler. benim hepsi hosuma gitti belki sende begenirsin stream icin www.anilinkz.com tavsiyem www.myanimelist.com 'a gir top animelere bak. ordaki animeler baya guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Gladmir said: O indirdiğin version da dual audio var ise alt yazıda mevcutdur sanırım, styled dır büyük ihtimal. Format ı ne video nun? Codec pack ne kullanıyorsun eğer container mkv ise? .ogm uzantılı altyazı yok içinde ama eminim. CCCP kullanıyorum codec için oynatıcım da BSPlayer -- phy teşekkür darker than black indirmeye başladım. champloo izliyorum cowboy bebop ve evangelion da indi bvitince onlara başlıcam sırayla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 direct vobsub ın simgesine tıkla bak. Altyazı orda olmalı. Yoksa cccp ile gelen zoomplayer ile aç sağ tıklayıp stream leri kontrol et. 99% altyazısı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 berserk izle direk klasik 25 bölüm temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Tengen Toppa Gurren Lagann Code Geass Black cat Hellsing Elfen Lied aklıma gelmedi başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Great Teacher Onizuka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar