Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Birtane de enhance shaman icin template yazar misiniz leveling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Uzun zamandır oyunu takip edemeyen biri olarak alakasız bir soru soruyorum :) hex gelecek diyorlardı geldi mi geldiyse kullanışlı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Geldi, hemde nasıl kullanışlı. sheep gibi HP'de doldurmuyor, ilk vuruştada bozulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 FreEmoon said: Geldi, hemde nasıl kullanışlı. sheep gibi HP'de doldurmuyor, ilk vuruştada bozulmuyor. 4 sene shaman oynadım sonunda cc geldi die seviniyordum::) wotlk ile pve de cc nin bir anlamı kalmadı, pvp de hex atsam nolurki , hex attıgım adam yerinde duruyorsa o adamı adam yerine koyup bidiha duel etmem bile:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar