Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Live Mesh


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Microsoft'un open source acilimindaki son nokta efendim.
Cloud Computing'in gelecegini gorup Live Mesh'i cikardilar, su an betada.

Az once baya guzel bir demo yaptilar burda, sizle de paylasayim dedim. Kisacasi bilgisayar, telefon, pda, eglence sistemi falan akliniza ne gelirse bu sisteme ekleyip, gerek kendi muziklerinizi, filmlerinizi, resimlerinizi falan senkronize bir sekilde kullanabiliyorsunuz, gerek de iPhone app misali herkesin gelistirebilecegi uygulamalari kullanabiliyorsunuz. (ornegin telefonunuzla evinizdeki televizyon sistemine blockbuster'dan film kiralayip download edip izleyebiliyorsunuz). Facebook cikip Mesh icin bir app yazarak telefon, tv, laptop akliniza ne gelirse surekli arkadaslarinizla baglantida olmanizi saglayabilir ornegin, ve ayni sekilde facebooktaki bir fotografinizi, bilgisayarinizda My Pictures'da gorebilirsiniz hic login falan olmadan.
Mesh'in gelistirmesinde calisan bi adam arabasini dahi eklemis device olarak, yani muziklerini, videolarini, resimlerini, her turlu social networking application ini falan arabasindan dahi kullanabiliyor.
Detayli bilgi icin,
https://www.mesh.com/Welcome/Default.aspx

Benim gayet hosuma gitti, ozellikle su open source adimlari guzel Microsoft'un. Bill Gates'in gitmesi cok iyi yonde etkiledi sirketi. Windows 7 ve IE 8 de gayet guzel adimlar, bir de Live Search Google'la ufaktan da olsa yarisabilecek kadar basarili olsa (ki yakin gelecekte olur mu bilmiyorum acikcasi) internet aleminde bi yer edinebilir kendine Microsoft.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...