Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

72 TL değerinde teknosa çeki 60 tl

Mix

Öne çıkan mesajlar

zamanında teknosadan bi ürün alıp geri verdigimde para yerine çek vemrişlerdi. acil paraya çevirmem lazım. 72 lira 25 kuruş değerinde bir çektir. 60a vereceğim. teknosadan alışveriş yapacak arkadaşlar iletişme geçerse istanbul anadolu yakası elden teslim olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ambalaj açildiktan sonra keyfi iadelerde böyle bi cinslik yapıyorlar. ben ses kartı aldım geçen vatan'dan, 205 lira nakit vermiştim.. dedim ki bu ses kartı bana kutusunun üzerinde vaadettiği özellikleri sağlayamıyor. performansı beklediğimin çok altında, iade ediyorum. oradaki görevli; teknik servise yollarım, kartta sorun olup olmadığına bakarlar.. kartta böyle bir sorun varsa nakit para iadesi yaparım. bu sürecin sonuçlanması da 2 haftayı bulur veya hemen şimdi 205 liralık bi iade-faturası çikaririm bunu herhangi bi vatan şubesinde kullanabilirsin demişti. ben aldım iade çekini. fakat %15 kesinti olayı kötüymüş yani.. hani hiç bişey belirtmeden "sevmedim, iade." dersen öyle yapiyo olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

teknosa teknoloji ile arasi olmiyan sekilcilige onem veren bilincsiz tuketici yeri

hicbirsekilde para iadesi yapmiyorlar sonuan kadar yasalardak iaciklari bosluklari somurup boyle acayip uygulamalar icat ediyorlar

olmadik urunleri ayipli ve hijyen hedesi kisvesi altinda geri almiyorlar filan
birde fiyatlari cok ucuk hepsini toplayinca igrenc bir yer teknosa, anca bos dvd filan alinir oda yakinda varsa ve kadikoye inmeye filan useniyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...