Mix Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 zamanında teknosadan bi ürün alıp geri verdigimde para yerine çek vemrişlerdi. acil paraya çevirmem lazım. 72 lira 25 kuruş değerinde bir çektir. 60a vereceğim. teknosadan alışveriş yapacak arkadaşlar iletişme geçerse istanbul anadolu yakası elden teslim olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 buda resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Müthiş fırsat!!!! İstanbulda adam evden çıkınca en az 20lira harcıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 da senin ismin yaziyo orda baskasi kullanabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 o konuda bilgim yok penth ama eğer öyleyse beraber gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 niye paranı geri vermek yerine böyle birşey yaptılar ben onu anlamadım. Özel bir nedeni yoksa kabul edilebilir birşey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 alınan ürünün ambalajı açıldıktan sonra iadesi yapıldığında%15 kesintili olarak iade çeki veriyorlar. bol bol küfür yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 tüketici haklarında yok mu 1 ay içinde iade edebiliyorsun. yani tüketici haklarına şikayet etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ambalaj açildiktan sonra keyfi iadelerde böyle bi cinslik yapıyorlar. ben ses kartı aldım geçen vatan'dan, 205 lira nakit vermiştim.. dedim ki bu ses kartı bana kutusunun üzerinde vaadettiği özellikleri sağlayamıyor. performansı beklediğimin çok altında, iade ediyorum. oradaki görevli; teknik servise yollarım, kartta sorun olup olmadığına bakarlar.. kartta böyle bir sorun varsa nakit para iadesi yaparım. bu sürecin sonuçlanması da 2 haftayı bulur veya hemen şimdi 205 liralık bi iade-faturası çikaririm bunu herhangi bi vatan şubesinde kullanabilirsin demişti. ben aldım iade çekini. fakat %15 kesinti olayı kötüymüş yani.. hani hiç bişey belirtmeden "sevmedim, iade." dersen öyle yapiyo olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 BiTcH_oFBaT said: tüketici haklarında yok mu 1 ay içinde iade edebiliyorsun. yani tüketici haklarına şikayet etseydin? evet öyle kesinti hakları fln yok. Millet amerikada ses sistemi alıp house party veriyo geri iade ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Abi biseyler satin alip kutusunu acmadan satmaya calissan cok daha kolay olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 öyle olacak bu gidişle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 2+1 falan bi ses sistemi olsa alırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 biz mediamarkt'tan hd tv aldık küçük. evdekiler beğenmedi 3 gün sonra iade ettik. kimse sesini çıkarmadı. dvd kaydedicili player aldık, alırken adam deneyin, beğenmezseniz-işininizi görmezse iade edebilirsiniz demişti. Büyük firma olmak başka bişey. Bizim Türkle hala küçük düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 teknosada zaten alacagin urune 1 yerine 1.5 vercegindne pek ekonomik deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 teknosa teknoloji ile arasi olmiyan sekilcilige onem veren bilincsiz tuketici yeri hicbirsekilde para iadesi yapmiyorlar sonuan kadar yasalardak iaciklari bosluklari somurup boyle acayip uygulamalar icat ediyorlar olmadik urunleri ayipli ve hijyen hedesi kisvesi altinda geri almiyorlar filan birde fiyatlari cok ucuk hepsini toplayinca igrenc bir yer teknosa, anca bos dvd filan alinir oda yakinda varsa ve kadikoye inmeye filan useniyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bende sadece bos dvd alıyorum zaten ordan haha. bi foto makinesi özelliği sormuştum, neden daha iyi bu diyorum. adam iyi işte diyordu sadece. kız arkım telefon aldı geçen, turkcell extrada 531 tl idi. teknosa da 670 tl idi sanırsam. komedi. teknosa kartınıza %10 indirim yaparız ama dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar