Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dun aksam delirdim ya, bole birine video call atiyorum, end conversationda program donuyo. biri bana call atiyo, cancel ettiginde error verip cokuyo. netbookta olmuyo, hayvani desktopta oluyo, nedir yahu bu yasayan bilen war mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 8.5 yukledim ustune de mess caktim kendimi kral gibi hissettim tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sorun çözüldüyse artık kızlara webcam açmakla ilgili espriler yapabiliriz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 cyber sex her gencin hakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bende webcam olmamasına rağmen "X de siz de webcam'e sahipsiniz, hadi webcamleri açıp sevişin" mesajı çıkıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar