pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Zayıflama için MucizeEtki Tuğba Özayın Önerdiği Acı Cehre ile Sağlıklı ve Hızlı 8-10 Kilo Zayıfla www.ZayiflamaOnline.com/Zayiflama Göbek eritmek Basen eritmek Kalça eritmek diyetmax.com kilo muhabbetinin ustune bunu bir isaret olarak mi gormeliyim acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ayda 8-12 Kilo ALMAK İçin Sağlıklı veHızlı %100 Kilo ALDIRICI Mucize İRAN İksiri ile 8 Kilo Alın www.KiloDestek.com/Hemen_Teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 4 reklamda bunun üstüne ahaha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tugba özayinkini deniycegime önce seda sayanin elma kromunu denerim anacim yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben de ebrucuumun spor programini şaapiyorum cok faydasini gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ney nerde? pilates üzerine yogunlastiydi galiba o, elit sporu fjg bu arada uzmanlar kolbastinin cok zayiflattigini söylüyolarmis. haydi hanimlar salliyoruz popoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 pati kolbastı grubu kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 önce pideciye gidelim ama, sonra yakariz kalorileri. of bak yine aklima geldi. pideeeeeeeeeeaaaaa. yerken süper de yedikten sonra moralin bozuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hatta kolbastı oynayarak gideriz. yedikten sonrada elimizde sigaralar sdjhfsgndfg. oyşş cok canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hahah, bi an hayal ettim de yapalim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ya benim de. bozamam ya bozamam. googlei acip couch potatolarin resimlerine bakip vazgecmeye calisicam. yememeliyim... yememeliyim... yememe.... yememe.. ye meme. yeme. me. me dedim de KUZU PIRZOLA OHS ahahaha yeter lan aserdim bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 veya kuzu kavurma pilav üstü oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 kaburga dolması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Allah belanı versin şaban bey. daha da arama zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mezun oldum da arkadaş bölede hiç sarmıyor. 2 aydır durmadan ders çalışıyodum bi anda bitti herşey. sapıttım lan günde 12 saat ders çalışıyodum.kendime uğraş bulmam lazım yoksa sıyırcam:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vaniLLe said: ney nerde? pilates üzerine yogunlastiydi galiba o, elit sporu fjg bu arada uzmanlar kolbastinin cok zayiflattigini söylüyolarmis. haydi hanimlar salliyoruz popoyu. evde pilates yaparken sakatlanan bi insanım ben. herkese hoca eşliğinde yapmasını tavsiye ediyorum burdan sdhjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 dory said: hahah, bi an hayal ettim de yapalim bunu hepiniz istanbul'a gelin kız kıza buluşma yapıp pideciye gidelim sdfjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 of niye böyle sinirli oldum ben lan. cocuklar delirtiyo beni laf dinlemedikleri zaman. delircem simdi. sisme havuzu cikardik terasa oynuyolar, sirilsiklam oldum. cok sicak geberiyorum :/ don atlet atlamamak icin zor tutuyorum kendimi. bikinim yanimda deil. bi de bagirmaktan harap bitap düstüm. cok yaramaz bu it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 anamgiller evde yok, bş tost yapiyim dedim. 2dk patiye bakayım dedim sonra o arada tostlar yandı ya :S nutellalı ekmeğe kaldım şimdi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vah yazık lan adam sefalet içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 of ne oldu ya bana kolumu kaldircak halim kalmaid.. bayilcak gibiyim böyle, hele sicaga cikinca cok fena oluyorum. =/ kac günden beri halsizim zaten. kesin haplarimin dozu yükseldi, bildigin kan sekerim/tansiyonum düsüyor. doktora gitmem lazim. dayanamiyorum ak. gerizali herif de aradi, ulmdeki staj yaptigim yerden. isleri hala halletmedik, official olarak belli degil ama gelince ara =))) diyo mal öküz sümük daha cok yararlanasiniz, enayi yerine koyasiniz diye mi gelicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 günlükteki son iki postuma baktim da, bugün benim günüm diil. bana kalsa dönücem hemen eve =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vaniLLe said: me dedim de KUZU PIRZOLA OHS KOKOREÇ! ABAV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yaaaaa kokoreç =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 buzdolabı bi açtım soğuk soğuk böyle tam yeni yapılmş tiramisu. of yea.lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar