senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: sakal. yabanciyim ben o tur seylere... ama icki vermicekler sinemaya sokmiyacaklar gerilimi var ustumde hep. ehliyet sadece o ise yariyor zaten 18+ oldugumu gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 öle bişi deseler adamı bıçaklarsın bence. bence yalan söylüyorsun. hem annen aynı zamanda velin de sayılır. velini al gel yeterli bence. am i a wizard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yok ben vanile anan kartı çekmiştim de konsepte uymadı bana dokundu ucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 senko said: Pasta said: sakal. yabanciyim ben o tur seylere... ama icki vermicekler sinemaya sokmiyacaklar gerilimi var ustumde hep. ehliyet sadece o ise yariyor zaten 18+ oldugumu gosteriyor. niye ya kimlik gösterince bisi diyemezler ki. ayrica bi mekana gidince herkes geciyo beni bekletiyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi o biraz da kendinen emin hareketlere bakıyor ya, nil sana laf sokmuyorum tabii ki de, azcık çekimser yaklaşınca sıkıntı çıkartırlar tabi. barda çalıştım ordan biliyorum eki ei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: yok ben vanile anan kartı çekmiştim de konsepte uymadı bana dokundu ucu. zaten hep kari gibi editle, arkasinda durma hic bi söylediginin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 küheylan said: abi o biraz da kendinen emin hareketlere bakıyor ya, nil sana laf sokmuyorum tabii ki de, azcık çekimser yaklaşınca sıkıntı çıkartırlar tabi. barda çalıştım ordan biliyorum eki ei. yok ben hic bi sekilde kurtaramiyorum. pokemon gibiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 O ZAMAN HEMEN GİDİP Bİ POKETOPU BULMAM LAZIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 salak olmadı o yüzden sildim beyinsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bak simdi bunu da editler s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 vanil kimlik gosterince bisi demiyorlar tabi de kizli erkekli gitmissin bi yere, herkes demis bira istiom vodka bilmemne ben de bira aliyim diyince, kimlik gorebilirmiyiz :( bi kere yas mevzuu yuzunden sinemaya almadilar beni, sinema salonundan kiz cikip ikna etmisti bu cocuk 18+ diye :( anlattirmayin iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://rubenerd.com/uploads/jigglypuff.jpg aklıma direk bu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi dasa aseksüel değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 uyuyamiom yarin final var ya. Bugunde 3 saat falan uyuduydym finalden ciktim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 senko said: vanil kimlik gosterince bisi demiyorlar tabi de kizli erkekli gitmissin bi yere, herkes demis bira istiom vodka bilmemne ben de bira aliyim diyince, kimlik gorebilirmiyiz :( bi kere yas mevzuu yuzunden sinemaya almadilar beni, sinema salonundan kiz cikip ikna etmisti bu cocuk 18+ diye :( anlattirmayin iste... abi çok merak ettim, albümde foto var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 vaniLLe said: bak simdi bunu da editler s... inşallah çocuklar top oynarken camını kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 koyunca pedo'ya giriyor diye siliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 senko said: vanil kimlik gosterince bisi demiyorlar tabi de kizli erkekli gitmissin bi yere, herkes demis bira istiom vodka bilmemne ben de bira aliyim diyince, kimlik gorebilirmiyiz :( bi kere yas mevzuu yuzunden sinemaya almadilar beni, sinema salonundan kiz cikip ikna etmisti bu cocuk 18+ diye :( anlattirmayin iste... ahahah abi içim burkuldu ya bi de ben seni baya büyük sakallı falan düşünüyodum şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abartma lan ben bildiğin pikaçu gibiyim bana bile 2 kere sordular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: vaniLLe said: bak simdi bunu da editler s... inşallah çocuklar top oynarken camını kırar. bizde pimapen var, kirilmaz. 3.kata yetisemezler bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 pikaçu delikanlı bir pokemon zaten, neden sorsunlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hedehodohop said: abi dasa aseksüel değil miydi ya niye sordun ki sevişecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Pasta said: abartma lan ben bildiğin pikaçu gibiyim bana bile 2 kere sordular. abi pokemon olan benim lüt fen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar