dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 DHT ve yıkım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Where once was light.... Darkness falls :( Where once was love Love is no more Don't say -- goodbye Don't say -- I didn't try... These tears we cry Are falling rain :( For all the lies You told us The hurt, the blame! And we will weep To be so alone We are lost! We can never go home:( http://2.bp.blogspot.com/_Vjm-HT5sKG4/THfyRqIObsI/AAAAAAAAAfs/QtGVk4vs6u0/s1600/Gollum_not_listening.jpg http://www.youtube.com/watch?v=zkXbzffVl44 kendimi gollum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 DHT ne ya? dasaa? Vanille? Ne oldu, hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 elimizde kaseti olan eski bi albümün mp3 formatını indirmek caiz midir sayın hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cetintas said: DHT ne ya? dasaa? Vanille? Ne oldu, hayırdır? http://en.wikipedia.org/wiki/Dihydrotestosterone saçlar ondan gidiyor öle işte. 3-4sene sonra benimkiler de öle olabilir. olmaya da bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bence caizdir. DHT nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Eee? Dihidrotestesteron sorunu mu var birisinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senin saçlar ondan dökülüyor baba. saçların incelmesi, uçuşması ondan hep. foliküller kapanmış. ÖLÜYORLAR! ANLIYOR MUSUN! ONLAR ÖLÜYORLAR! ADETA BİR SOYKIRIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 orta yaş sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Çetin abi bu enerjiyi nerden buluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Çetin abi eşin kızmıyor mu "bilgisayarda çok vakit geçiriyorsun" temalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 =( Gollum da bir zamanlar Sméagol'du. kendi halinde yasayan mutlu bir hobbitti! gel gör ki hayat yordu adami! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 gollum cok cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bide masumca arkadaşını öldürdü , çok yordu onu hayat çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Canım sen bu işten anlıyorsan tedavisini de söyle bana. Gerçi son 2 yılımın aşırı stresli geçmesi sebebi de...Neyse. Var mı önerin? dasaaa said: senin saçlar ondan dökülüyor baba. saçların incelmesi, uçuşması ondan hep. foliküller kapanmış. ÖLÜYORLAR! ANLIYOR MUSUN! ONLAR ÖLÜYORLAR! ADETA BİR SOYKIRIM!! hedehodohop said: orta yaş sendromu Doğrudur. O da var. Pasta said: Çetin abi bu enerjiyi nerden buluyosun? Kendimi rahatlatmam lazım, çok rahatsız bir tipim ben. Bu nedenle aktivite iyidir. Bella said: Çetin abi eşin kızmıyor mu "bilgisayarda çok vakit geçiriyorsun" temalı? Eşim benim 18,5 senelik hayat arkadaşım. Ağustos'ta 13. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız. Hal böyle olunca tabi ki zaman zaman, "kalk artık o bilgisayarın başından" şeklinde sesleniyor bana sevgili karıcığım. Ama genelde bir şey demez. Zaten benim işim hep bilgisayarla. vaniLLe said: =( Gollum da bir zamanlar Sméagol'du. kendi halinde yasayan mutlu bir hobbitti! gel gör ki hayat yordu adami! Nil, aşkolsun diyorum. En azından Gollum'dan daha yakışıklı adamım. Siz bir de beni üniversitedeyken görecektiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yok abi estafurullaah, sana demedim. ne haddime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 çetintaş abi ordamsıın hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Anneciğim bizdeydi. Evine bıraktım. Geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben 100 yaşına gelsem anneciğim diyemem belki insan yaşlandıkça duygusallaşyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sindire sinidire agır agır okuyoruz arkadaşlar. ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak… sular sarardı… yüzün perde perde solmakta kızıl havaları seyret ki akşam olmakta… eğilmiş arza, kanar, muttasıl kanar güller durur alev gibi dallarda kanlı bülbüller sular mı yandı? neden tunca benziyor mermer? bu bir lisân-ı hafîdir ki rûha dolmakta kızıl havaları seyret ki akşam olmakta… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yüzüne karşı ben de diyemiyorum hala. Ama yanımızda yokken kendiliğinden anneciğim, babacığım diyorum. Yaşlanmakla ilgisi de var sanırım. Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Daesu said: sindire sinidire agır agır okuyoruz arkadaşlar. ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak… sular sarardı… yüzün perde perde solmakta kızıl havaları seyret ki akşam olmakta… eğilmiş arza, kanar, muttasıl kanar güller durur alev gibi dallarda kanlı bülbüller sular mı yandı? neden tunca benziyor mermer? bu bir lisân-ı hafîdir ki rûha dolmakta kızıl havaları seyret ki akşam olmakta… Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 anneciğim muhabbeti geçmiş, hayatımda demedim ve diyemem. neden diyemediğim de çok ilginç bi psikoloji sizde de yokmu böyle bişey ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 anecim ile başla zamanla annecigime kaydırarak olayi normalleştir. bir süre sonra kimse anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar