dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sen o kadar bilim adamı ol, süper kahraman ol... git mor pantolon giy! rezillik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sümüünü atsan siritmaz '.' o degil de Serdal bagyan ismi di mi? pot kirmiyim, bülent hanim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yeşilin üstüne dikkat çekiyo hoca. iyidir. dsfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 vaniLLe said: ... o degil de Serdal bagyan ismi di mi? ... valla astsubay vardı serdal diye askerde :D kısa devre yapmıştı bi de amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 vaniLLe said: sümüünü atsan siritmaz '.' o degil de Serdal bagyan ismi di mi? pot kirmiyim, bülent hanim gibi. önce alo de.. gelen sese göre cevap ver. ya da risk budur diyip serdar bey de.. düzeltip serdal hanım der ise "hmm demek yanlış isim vermiş" de. çamura yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 başlarım lan ben koşmaya gidiyorum. döndüğümde film izlicek vaktim kalsın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ya babacan sesli bi kadinsa?! en iyisi aloooov serdar beyle mi görüsüorum diyim -.- bi dk kafam karisti simdi serdar hanim da diyebilirim her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ne yesem acaba çok açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sesu said: SOLKÜP Git Osis al. Kokusu da muhteşem. schwarzkopf gliss asia straight aldım iş çıkışı. kokusu da süper. yarın görrüz bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 haberdar et la beni sonuctan ona gore bende alayim olmadi o linktekini alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ya bu icat kısa saçta işe yarar mı? fön mön dinlemiyo da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yarar heralde abi benimkide kisa zaten kisa derken onler burnuma geliyor iste, upuzun sacim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bide soulcube sampuani mi aldin sac bakim kurunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 %77kakao lu çok az şekerli bitter çikolata iyi bişi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bitter çikolata her türlü iyidir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 saçlarını normal şampuanla yıkıyosun sonra bununla yıkıyosun dibini ucunu falan. sonra duruluyosun ondan aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bıçakla daldım da bunun amacının bu şekilde yemek olduğunu hiç sanmıyorum.. 1,5-2kilo falan sanırım böle.. tatlıya, pastaya kullanmak için sanayii bi ürün mü acaba ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ı-ıh...:( dasaaa said: %77kakao lu çok az şekerli bitter çikolata iyi bişi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 SoulCube said: saçlarını normal şampuanla yıkıyosun sonra bununla yıkıyosun dibini ucunu falan. sonra duruluyosun ondan aldım ben. sac islakken yapiyorsun bunu yani, saci duruladiktan sonra bunu surmuyorsun? bu arada dasaa senin cikolata daha cok dedigin gibi hammaddeye benziyor, son urun yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dasaaa said: bıçakla daldım da bunun amacının bu şekilde yemek olduğunu hiç sanmıyorum.. 1,5-2kilo falan sanırım böle.. tatlıya, pastaya kullanmak için sanayii bi ürün mü acaba ki? abi çeyizinde bu varsa seninle evlenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 cikolatanin kalitesini anlamak icin cok kolay bisi var elinde tut biraz o cikolatayi hafif eriyip eline bulasiyorsa guzeldir, yok simsiki tas gibiyse bi gariplik vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 o bakımdan iyi demek ki. hemen bulaşıveriyor sdfsdf. ama ebadı yenilir parçalara ayırmak için yumruklayarak, balta ile falan kırmak lazım. üstüste diz, kışın şömineye atar pardon yersin! bunu arkadaş getirdi. güldük falan da şimdi nasıl yenilir bu diye aptal aptal bakıyorum. süte falan koyarım sanırım. rendelerim belki. bilemedim. siigıl, sana bi çeyiz sandığı bundan getiricem. sonra tomruk testere hızarları ile keser iç piyasaya dağıtırız. çıkan talaşı da pastanelere satarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Abi sana o çikolata ile bi önerim var. Nescafe yap ve içine at bi parça. Ya da, nescafe yap ve hem kahveyi iç hem kahveye çikolata batır ve ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sicak cuklat yap veya ondan, madem bol varmis ufak bi tencereye su koy, isit. buyukcene cezve gibi bisiye de doldur cuklati, koy tencereye, iice erisinler yogun sivi olsunlar sonra ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar