vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tamam bey nasi icersin kayfeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sen zahmet etme, ben bol köpüklü bi cappuccino vereyim sana da dinlen biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aha dasaaa "me, myself & Irene" olmuş!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 benimki orta olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mr_Hand said: aha dasaaa "me, myself & Irene" olmuş!1 lanet olsun beyin yıkamaya giderken beynim yıkanmış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ay canim, ama yok yok olmaz.... birak ben yapiyim, ölümü öp... vallahi birakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 *öldürür öper. -ama o dedi hakim bey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 burdaki muhabbetten hepimizin beyni sulandı bi anda abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 mudurden senin her aksam 11 den sonra disarlarda takilman lazim ama sen mesai bitiminden sonra evli cocuklu gibi evde takiliyorsun diye ayar yedim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yaşasın sulu beyinler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 elini op o mudurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dasaaa said: *öldürür öper. -ama o dedi hakim bey! öpüp sonra öldürsen ? -hakim bey maymunlarla ayni seviyede metaforik algisinin oldugunu bilmeyodum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 said: bak müdürüm, sana iki çift lafım var. evli barklı adamsın ama sen de bilirsin. yakışır mı benim gibi genci eve mahkum etmek, yakışır mı cebime iki kuruş para sıkıştırmamak, yakışır mı işleri üstüme yığıp geceleri büroda kapalı kalmama sebep olmak. ama nasıl yakışmaaaz? sen değil misin bana o işleri yıkan, sen değil misin mesaiye para ödemeyen, sen değil misin maaşıma zam yapmayan? demeliydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ama yapiyor o dediklerini bide telefonda verdi ayari, mesaide bitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi o zaman adam haklı.. al sana içi geçmiş insan! al bunu al al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bende zaten hakli olmasina uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 o konuda ben de sana kırgınım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 jacabo said: bende zaten hakli olmasina uzuldum çıkşarı olm o zaman! ÇIKŞARIĞH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bana kucuk suprizler yapsan boyle olmaz halbuki dasaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 mr hand'i de sinirlendirdin ve şimdi senin kafana koca bi tokat patlatacak. günlüğü batırdık bu arada. seegili günlük bugün bişi yapmadım. şimdi bişiler izleyip sonra bişiler yapmayı planlıyorum. bi ara vaktim olursa bişi de içerim. kahve falan mesela. olmadı çay da olur. kendine iyi bak günlük dede hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 spank me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 mm cok güzel terbiyeli sulu töfte yaptim! http://resim.nepisirsem.com/resimliyemek/sulu_terbiyeli_kofte.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 SULU KÖFTEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAĞĞĞHHH!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar