aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya da yabancilar trip atmadiklari icin alisik degiller. yabancilar cok genel oldu, irca gore ayiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adamlar trip ne bilmiyolar bence. direkt sorunlu kategorisine sokarlar türk kizi gibin trip atani oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya trip değil tam. ne demek istediğimi anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Dartanian haklı günlük. Senin yüzünden tutarsız biri oldum çıktım. Artık sen benim gözümde aylıksın. Aylık olarak değiştiriyorum seni kendi literatürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yabanciyla yabanci olun biraz, turk kizi tribi atma elin adamina, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 trip falan bünye algılamamıştır. bunca sene trip yiyip çile çekmediği için atılan trip PLİNK PLANK CLANG diye adamın üstünden sekmiştir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lan trip atmıyorum. trip yanlış kelime oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çocuğa taş atmış bence daha da kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 biz biliyoruz senin naptigini, yorma kendini turk kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: yabanciyla yabanci olun biraz, turk kizi tribi atma elin adamina, yazik. eed ama asla alamanciyla alamanci olmayin yoksa sizi kendi levelina cekip kreuzberg trollerini pullarlar. aggro berlin yeaaaaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yaw şimdi elemana ben senle ilgilenmiyorum tribi atılmış büyük ihtimalle. adam da normal bir insan olduğu ve tr'de genel geçer kuralları bilmediğinden "yahu ilgilenmese açık şekilde söylerdi be castin" demiş kendi kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hahahaha kıyamam ya akila sen çok çektin tripten herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya da ters yapmis cocuga ilgi cekmek icin, cocuk da bunla mi urasicam demis gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bence erkeklerin genel öküzlüklerinden kaynaklaniyo bu sekerim, yabanci olmalarindan degil tititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: ya da ters yapmis cocuga ilgi cekmek icin, cocuk da bunla mi urasicam demis gitmis. ya bak o da olabilir. istemem yan cebime taktiği PLİNK PLANK CLANG diye sekmiş olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya da cocuk baska bi kiza alakasiz bisey demistir, hemen baska kizlarla reoreoroeoroeooreoroa'dga;gbs;gbs[oiht]qeitb; b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya da cocuk kiza cok tatlisin demistir kiz da NE YANI GÜZEL DEGIL MIYIM SADCE TATLI MIYIM?!? demistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adamı acilen içinde bulunduğu durumun ciddiyeti hakkında bilgilendirmemiz lazım! RUUUUUUUNNNN!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dediklerinizin hiçbiriyle alakası yoktu durumun ne hikaye yazdınız öyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 fucking girls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 fucking boyz. ne var ben de demin türk erkekinin tekinden trip yedim. kizlardan trip yiye yiye zamanla onlar gibi oluyosunuz galiba ey vah eyvah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hiçbirisi ile alakası yoksa daha beter bi trip olması lazım! GARİBİM YIKICI DUYGUSAL BİR TSUNAMİYE KURBAN GİDECEK! http://www.youtube.com/watch?v=WlQvrW8qUM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o değil de cidden tribin kızla-türkle alakası yok. benim eski sevgilim yabancıydı. msnde aynı anda ondan başkasıyla konuşuyorum diye trip atmışlığı var. düşün.bence bunu bi kız yapmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ATWnH-yb6-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bence yapar fds sevgili olayi baska ya. iliski kafasina girdin mi otomatikman bi yavsaklik geliyo '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar